Talven lämmittäjät

En ole pipoihmisiä. Pipot eivät kerta kaikkiaan sovi tähän päähän – tai ehkä sitten joskus kuusikymppisenä, kun minulla on jälleen persiiseen ulottuva kuontalo. Siihen asti luotan hattuihin, ja ihania hattuja tuntuukin tulevan vastaan vaikka missä.

En ole kuitenkaan hankkinut viime aikoina uusia päähineitä vaan turvautunut vanhoihin rakkaisiin, kuten tähän kaksi vuotta sitten neljällä eurolla kirpparilta kotiuttamaani susihattuun. Aina kun vedän sen päähäni, suupielet nousevat ylöspäin mielialasta riippumatta. Lisäksi se on tikkivuorinsa ansiosta todella lämmin. Hakaniemessä ja Merihaassa tuulee aina, ja etenkin talviaikaan tuuli on hyytävää, oltiin nollassa tai miinus 15 celsiuksessa. Tämä ja muutkin turkishattuni pitävät huolen siitä, että pääni pysyy talviaikaan lämpimänä.

Uskomattoman lämmin on myös syksyllä Tallinnan Zarasta löytämäni marabouirtokaulus tai -puuhka. Sitä ei tarvitse kietoa kovinkaan lähelle kaulaa, ja silti se lämmittää todella suloisesti. Tymäkkä, valosta riippuen violetti tai sähkönsininen väri tekee siitä entistäkin mahtavamman. Talven ehdottomia suosikkiasusteita, kyllä.

hattu | second hand
irtokaulus | Zara
takki | Filippa K
laukku | Zara

Tykkäättekö te käyttää irtokauluksia takeissa?

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Talven lämmittäjät”

  1. Minulla ei ole kokemusta irtokauluksista itselläni, mutta niitä on näkynyt tyylisivustoilla viimeaikoina niin paljon, että houkuttaisi kokeilla. Ajattelin mallailla toppatakin hupun karvareunusta muihin takkeihin. Se on tosin vähän ohut kaulukseksi, mutta voisi toimia. -M

    1. M, kokeile ihmeessä! Ihaninta näissä irtokauluksissa on, että niiden avulla saa niin helposti vaihtelua takkeihin. Ja sitten jos alkaa kyllästyttää, ne saa napattua myös iisisti pois.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s