Pinoja, pinkkiä ja Mountain

Poltan kynttilöitä lokakuusta huhtikuuhun. Yleensä kynttiläni ovat pinkkejä, vaaleanpunaisia tai vihreitä tai sekä että. Välillä olen antanut mahdollisuuden myös viininpunaisille ja violeteille kynttilöille. Kynttilänjalkani puolestaan ovat lähes poikkeuksetta messinkiä. Messinki onkin lempimetallejani sisustuksessa heti rosterin jälkeen.

Joulun alla poikkesin pitkästä aikaa Iittala Outletissa. Astiahylly oli rysähtänyt alas, ja samalla pari astiaa oli mennyt säpäleiksi. Menin siis hakemaan täydennystä, mutta samalla kiersin puodin huolellisesti läpi, sillä Iittala Outleteissa on aina hyviä tarjouksia, kakkoslaatua ja tuotannosta poistuvien tuotteiden viimeisiä eriä. Niin nytkin. Tein hyviä hankintoja, ja löysin jotain pitkään ihastelemaani huomattavasti edullisemmin. Löysin myös Nathalie Lahdenmäen suunnittelemia keraamisia Pino-kynttilänjalkoja. Yksinkertaisen eleetön muotoilu teki vaikutuksen, ja kotiin lähti valkoinen ja suklaanruskea Pino. Kuvassa tuo tummempi kynttilänjalka näyttää mustalta mutta on siis tummanruskea. Olisin ostanut mustan kynttilänjalan, mutta mustana Pinoa ei ole ainakaan vielä valmistettu.

Pinot löysivät paikkansa ikkunalaudalta, jossa ne näyttävät siltä kuin olisivat olleet siinä aina. Ja pinkit kynttilät näyttävät niissä ihanilta. Itse asiassa Pinot näyttävät kauniilta ilman kynttilääkin.

Ikkunalaudalla on majaillut pidempään myös R/H:n Mountain-korvakoru, jonka sain kaupanpäällisiksi, kun poikkesin loppusyksystä R/H:n pop up -putiikissa Kluuvissa. Tykkään tästä korviksesta kovasti, se näyttää massiivisuudessaan hiusten lomassa kurkkiessaan kivalta.

Dillenkin mielestä korvis kiva, sillä hän pudottelee sitä toistuvasti ikkunalaudalta lattialle. Ja sitten mami nostaa sen takaisin ikkunalaudalle.

kynttilänjalat | Iittala Pino
kynttilät | ei voi muistaa
korvakoru | R/H Mountain

Millaisia kynttilänjalkoja ja kynttilöitä teillä on kotona?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: