Bloggauspiste

Tykkäisin pitää kannettavaa tietokonettani kirjoituspöydällä, jollaisen omistankin. Nykyisessä kodissani ei kuitenkaan ole riittävästi huoneita kirjoituspöydälle, ja siksi tietokone onkin ottanut luontevasti paikkansa olohuoneen sohvapöydältä. Ei ehkä kaunein valinta mutta käytännöllinen kaltaiselleni monia asioita samanaikaisesti tekevälle tyypille – samalla kun bloggaan tai surffaan netissä, vilkuilen usein myös televisiota, joka on sohvapöytää vastapäätä, silitän sylissäni olevaa Dilleä ja siemailen teetä. Muun muassa.

Olen kyllä harkinnut pienen pöytätason hankkimista läppärille, mutta en usko, että jaksaisin nököttää koneella pää seinää vasten. Mieluummin teen sen sohvalla, joka kuitenkin on olohuoneen tärkeimpiä huonekaluja. Ja saahan koneen sivuun silloin, jos haluaa kattaa vieraille jotain pöydälle tai tehdä sohvapöydästä sisustuksellisesti miellyttävämmän.

Kukat ja etenkin leikkokukat ovat muuten ehkä helpoin tapa tehdä sisustuksesta, siis kodista, miellyttävämpää. Kotonani on lähes aina leikkokukkia muutamien viherkasvien lisäksi; ne tuovat myös miellyttävän ripauksen ylellisyyttä arkipäivään.

Gladiolukset ovat yksiä lempikukistani, ja vielä kauniimpia ja ihanampia niistä tulee, kun niitä saa lahjaksi. Näistäkin kukista oli iloa ja kauneutta hämmentävän pitkään.

En ole erityisempi teknologiafriikki, pikemminkin pidän itseäni tekniikan ihmelapsena – siis sellaisena, joka ymmärtää heikosti tekniikan päälle. Käpäläni on aina ollut Nokia, eikä minulla ole mitään hinkua hankkia iPhonea, vaikka se varmasti käytännöllinen ja kiva kapine onkin.

Inspiraatiota pukeutumiseen ja yleisemminkin tyyliin haen usein vanhoista muotiaviiseista. Tällä kertaa tyyliajatusten tuulettamisesta vastasi Paris Voguen viime vuoden lokakuun juhlanumero.

tietokone | HP
käpälä | Nokia C6
kukat | rakkaalta
aikakauslehti | Paris Vogue Octobre 2010

Miltä teidän datailupaikkanne näyttävät?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: