Kultasormi

Hileiden ja kimalluksen kaipuu näyttää syttyvän suoniini joka syksy, myös kynsissä. Viime syksynä hullaannun myrkynvihreästä glitterlakasta, joka on edelleen mielestäni aivan mahtava, mutta viimeisin villitykseni on totaalisen överi kultahilelakka. Kyllä, puhdasta kultaa ja hileitä – tämän blingimmäksi ei voi enää mennä.

Ei voi mitään, tykkään aivan tajuttomasti. Sitä paitsi kultasormet asustavat täydellisesti niin mustanpuhuvat juhla-asut kuin arkisemmatkin kostyymit, kokeiltu on. Merkki on pahoin parjaamani Mavala, mutta ajattelin ottaa riskin, sillä glitterlakat yleensä pysyvät normilakkoja paremmin kynsissä – ja toisaalta myös irtoavat kynsistä helvetillisen huonosti. No joo, kolikon molemmat puolet, tiedättehän.

Jotta lempilakan paikan valloittaminen ei kävisi kovin kepeästi, hairahduin perjantaina myös toiseen uuteen lakkaan, Diorin hurmaavaan farkunsiniseen. Todella upea sävy! Ainakin pullossa, sillä en ole vielä ennättänyt kokeilla lakkaa kynsiin. Luvassa kuitenkin todistusaineistoa, jahka näppini sinistyvät.

kullanvärinen lakka | Mavala Gold Diamond 212
sininen lakka | Dior 607 Blue Denim

Kumpi on teidän suosikkinne – kultainen vai farkunsininen lakka?

Mainokset

3 vastausta to “Kultasormi”

  1. Juhlat metron rullaportaissa « Says:

    […] « Kultasormi […]

  2. Alkavan talven kauneimmat sävyt « Says:

    […] toisen, hieman erisävyisen harmaan. Viehättävintä hetkeen oli kuitenkin havaita, miten kultaiset glitterkynnet saavat harmaan eloon. Tätä väripalettia aion viljellä jatkossakin – tuokoon se valoa ja […]

  3. Kaksi kesäkynsiherkkua « Says:

    […] sen Mavalan täydellistäkin täydellisemmän kultahilelakan? Ei ole sen voittanutta, mutta minä onneton pudotin sen kylpyhuoneen lattialle, ja putelista […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: