Höyhenenkeveästi

Taannoisesta Vanhalla järjestetystä Helsinki Fashion Stock Sales -tapahtumasta mukaan tarttui mintunvihreän verkkoväskyn lisäksi kaksi korua, se poola katarynan hapsutupsuriipus valkoista kierrätysnahkaa ja sitten tämä.

Olin hieman mietiskellyt joitain höyhenkorviksia, mutta kun tämä mustasta kierrätysnahasta melko rosoisesti muotoiltu höyhenkorvis tuli Vanhalla vastaan, tiesin omani osuneen tielleni. Korviksia myytiin yksittäiskappaleina, ja todellakin yksi näin massiivinen höyhen korvannipukassa leijailemassa riittää. Näyttää melkoisen makoisalta niin lempihattuuni yhdistettynä kuin ilmankin. Harvemmin edes löydän korvakoruja – ja koruja yleensäkään – joista pidän ja joita ennen kaikkea osaan ja haluan käyttää. Tämä korvis on jo saanut enemmän käyttöä kuin moni muu varsin suppeasta koruvalikoimastani.

Koukku on hopeaa eikä ärsytä nikkeliallergiasta kärsivää ja tuo musta nahka niin hengästyttävän pehmoista, että huomaan aina hipeltäväni höyhentä, kun se korvassani killuu. Ja kysehän on tietysti kotimaisesta fäsönistä, merkki höyhenkorviksen takana on Pandala.

korvakoru | Pandala Magpie

Onko teillä höyhenkorvakoruja?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s