Varustelekan oma katumuotisivusto: Leka-Looks!

Aivan mahtavan kivoja uutisia, nimittäin armeijan ylijäämäkamaa myyvistä putiikeista suosikkini, Varusteleka, on avannut oman katumuotisivuston! Se tottelee luonnollisestikin nimeä Leka-Looks.

Leka-Looksin taustapirut ottivat minuun alkusyksystä yhteyttä (olivat vakoilleet blogiani) ja kysyivät, olisinko kiinnostunut olemaan mukaan tuoreessa Leka-proggiksessa. Mukaan lähtemistä ei tarvinnut miettiä sekuntiakaan, sillä maskuliinisten armeijatamineitten yhdistely naisellisempiin vaateparsiin tai asusteisiin on juuri minun tyyliäni. Armeijavermeet ovat muutenkin vanha rakkaus, ja olen hankkinut Bundeswehrin parkani lisäksi Varustelekasta ainakin kauluspaitoja, villapaidan ja raitapaidan  sekä takin. Niistä myöhemmin lisää!

Kuten Leka-Looks-sivustolla kerrotaan, ”Tämän gallerian pointti on kaksijakoinen – ensiksi tarkotus on olla läpikaupallinen mainos Varustelekalle – tän kaiken saa Varustelekasta. Toisekseen, meidän kamat on tosi mageita, joten jos käytät niitä, lopputuloskin on.”

Omassa asukuvassani on eniten käyttämäni Varusteleka-vermeeni, rakas Bundeswehrin (BW) parkani. Halusin yhdistää äijän parkani naisellisiin leokorkkareihin, silkkiteepaitaan, mustiin nahkasortseihin ja punaisiin huuliin ja kynsiin, koska tykkään kehittää kostyymieni välille kontrasteja – täältä voikin lukea hieman enemmän pukeutumisfilosofiastani.

Mutta nyt seuraa paras juttu: myös sinulla on mahdollisuus osallistua Leka-Looksin tekoon! Ainoa, mitä Leka-Looks vaatii, on että asukokonaisuudessa näkyy joku Varustelekasta ostettu vaate tai asuste. Voit lähettää oman Varusteleka-asukuvasi varustettuna asusta kertovalla tekstillä sähköpostilla Lekan monitoimikone Anulle osoitteeseen kauppa @ varusteleka.fi tai ottaa yhteyttä Varustelekaan ja pyytää tuota maan mainiointa armeijan ylijäämäkamaa myyvää kauppaa ottamaan juuri sinun asustasi kuvan. Makeimmat vai pitäisikö sanoa lekoimmat asukokonaisuudet palkitaan lahjakortilla Varustelekaan!

Kiitos vielä kerran Varusteleka ja Anu ja muut puput, että pääsin mukaan rakentamaan Leka-Looksia!

Leka-Looksin asukokonaisuuksia pääsee siis selailemaan osoitteesta lekalooks.fi – kannattaa käydä kurkkimassa, sillä mukana ovat muun muassa myös Mikämikämaan Wikke, Oi mutsi mutsi ja Outsapopin Outi!

parka | BW parka, second hand
teepaita | Zara
sortsit | Vila
vyö | second hand
sukkahousut | Wolford, Satin Touch 20
kengät | Zara

Oletteko te löytäneet jotain kivaa Varustelekasta?

Mainokset

6 vastausta artikkeliin “Varustelekan oma katumuotisivusto: Leka-Looks!”

  1. Mun piti kommentoida jo silloin, kun luin tän, mutta unohdin-piti vaan sanomani, että näytät todella hyvältä! Ja idea on mahtava, itse ajattelin erästä herraa saada houkutelluksi kameran eteen..:D

    1. Kiitos, salka! Itsestäkin tuntui, että kuva onnistui harvinaisen hyvin – ja ihmeen kivuttomasti.

      Hehee, koetahan saada hänet mukaan Leka-Looksiin! Ois mahtavaa!

    1. Kiitos, Helena! Nää leokorot on kieltämättä ihan lempparit! Tykkäsin kans tästä kokonaisuudesta, armeijaparka on niin ihana just korkojen kera.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s