Aina sitä mustaa

Mustan sifongin yhdistäminen mustaan ja etenkin mustaan nahkaan on pyörinyt viime aikoina päässä suorastaan häiritsevästi.

Kiukukseni en ole viime aikoina juurikaan ennättänyt kuvailla asujani, ja siksi ilahduinkin suunnattomasti, kun löysin blogin luonnoksista viime vuoden syksyltä, oliko se nyt marraskuulta vai lokakuulta, mustan sifongin ympärille rakennetun asukokonaisuuden, joka on jäänyt julkaisematta. Nähköön se päivänvalon blogissa nyt, sillä voisin pukeutua tähän asuun vaikka huomenna. Juuri tuon kyseisen huikentelevaisen sifonkipaitapuseron ajattelin naittaa formaalille mustalle nahalle.

Vero Modan musta sifonkipaita löytyi alerekistä neljä ja puoli vuotta sitten harmaan kaverinsa kanssa, ja minä kotiutin molemmat. Käytin kumpaistakin paitapuseroa (nämä olivat ensimmäiset paitapuserot, jotka vuosikausiin sopivat minulle, eikä muita sopivia sitten löytynyt kuin vasta toissa vuoden lopulla) koko kevään, mutta sen jälkeen ne ovat levänneet vaatepuulla. Olin jo kerran ja toisenkin heittämässä niitä kirpparikasaan, koska ne olivat jääneet käyttämättä, mutta jokin mustassa sifongissa jaksaa viehättää; siinä on jotain itsetietoista ja salaperäistä mutta samaan aikaan kepeää ja haaveilevaa.

Ja onneksi säästin paidat, sillä musta läpikuultavuus kiinnostaa kovasti. Ei tosin niinkään ihonmyötäisenä meshinä vaan nimenomaan väljänä sifonkina, myös pitsinä. Tulen varmasti yhdistämään sifonkipaitaani muihinkin alaosiin, mutta ensimmäisenä se pääsi mustien pillifarkkujen ja harmaiden mokkanilkkureiden seuraan. Asun ainoa väripilkku oli punaiset pokat, sillä raidalliset nilkkasukat noudattivat turvallista musta-harmaa-väriskaalaa. Toimisto-olosuhteissa päälle päätyi vielä neuletakki, mutta voisin kuvitella kuljeskelevani ihmisten ilmoilla myös ilman sitä esimerkiksi iltariennoissa.

neuletakki | Filippa K
paitapusero | Vero Moda
farkut | Crocker
nilkkasukat | Lindex
kengät | Bianco

Onko musta sifonki teidän mielestänne liian paljastavaa vai houkuttelevaa?

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Aina sitä mustaa”

  1. Hahaa, haamukissa!
    Sifonki houkuttelee, mutta itse laittaisin häveliäästi mustan topin paidan alle, etteivät vatsamakkarat ihan kaikille paljastuisi. Käsivarsilla läpikuultava materiaali on mun mielestä tosi kaunis.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s