Tomaatinpunaista rakkautta

En tiedä, mihin mustaan aukkoon kaikki liikenevä aika valuu, sillä en ole ennättänyt saattaa blogiin asti muutamaa kesän alennusriennoista haalimaani ihanuutta.

Yksi niistä on heleän tomaatinpunainen nahkalaukku, jonka löysin jo ensimmäisellä Zara-kierroksella. Olin kuolannut ja silitellyt sitä jo normaalihintaisena, mutta onnekseni maltoin jälleen mieleni, ja se tuli alelapulla varustettuna myöhemmin vastaani.

Väskystä tuli heti loppukesän lempilaukku, jonka surkeaksi kohtaloksi koitui loman viimeisillä metreillä ylionnellinen pomppaus ahvenanmaalaisessa diskossa; onnella on omat vaikutuksensa. Kuului iloinen naps, toinen hihnan nahkainen kiinnike katkesi. Se oli ollut alun perinkin kovin ohuen ja kapean oloista nahkaa, joka olisi pitänyt vahvistaa heti laukun oston jälkeen. Onneksi poikaystävä on kätevä käsistään ja korjasi laukun entistä ehommaksi, ja nyt olemme jälleen erottamattomat, laukkuni siis ja minä. (En toki ole unohtanut konjakinruskeaa rakastanikaan, välillä on vaan pakko turvautua hieman pienempään väskyyn.)

Malliltaan suorakaiteen muotoinen mutta varsin tilava laukku lienee yksityiskohtineen paljon velkaa upeille Célinen laukuille (itse asiassa Célinen verkkosivuilla on tällainen laukku, joka on liki yksi yhteen oman Zarani kanssa; tämä ei liene kovin yllättävää mutta hämmentävää kuitenkin), jollaisiin minulla ei ole minkään perustelun jälkeen varaa. Miksi ei muuten olisi? Voisinhan jättää muutamat muut laukut tai vatteet tai kengät ostamatta toviksi, ja hankkia säästämilläni rahoilla jonkun oikean designerlaukun… miksi en ole niin jo tehnyt?

Joka tapauksessa laukku on siitä kätevä, että sitä voi käyttää myös kainaloisen tapaan joko laittamalla hihnan laukun sisälle tai vain irrottamalla sen pikalukoilla. Ja mahtavan tomaatinpunainen nahka näyttää ihanalta niin musta-valkoiseen, harmaaseen kuin armeijanvihreään tai kamelinruskeaankin yhdistettynä. Rakkautta, jälleen kerran.

Punaista nahkaa – mennäänkö sillä yhdistelmällä mielestänne metsään vai ollaan niin oikeassa kuin olla?

Mainokset

Yksi vastaus to “Tomaatinpunaista rakkautta”

  1. Pohjanmaan sininen taivas « Says:

    […] sen tittelin ne nappasivat vasta nyt syksyllä. Ihanat, etenkin 8| tämän hetken lempilaukkuuni, punaiseen Zaraan […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: