Syksyinen meikki-inspiraatio

Niin kuin kai useimmat naiset, minäkin olen hyvin kaavoihin kangistunut, mitä tulee meikkaamiseen.

Koska olen toivottoman huono luomivärien kanssa (ne eivät kerta kaikkiaan pysy rasvoittuvilla luomillani, vaikka käyttäisin alla millaisia pohjustimia ja päällä kiinnittimiä), silmämeikkini tarkoittaa useampaa kerrosta tuuheuttavaa mustaa ripsiväriä ja yläluomella ripsen tyvessä mustaa rajausta. Alaripsiä tai -luomia en meikkaa, en koskaan. Välillä (lue: kaksi kertaa vuodessa) heittäydyn hurjaksi ja vaihdan MACin grafiitinharmaaseen Shade Stickiin (sävy Sharkskin) tai MACin mustaan meikkikynään, jossa on maltillisesti petroolinsinistä kimmellystä.

Ripsivärissä olen luottanut jo vuosia Diorin Diorshow’hun, ja suosittelen sitä kaikille mahdollisille kiinnostuneille ja kiinnostumattomille. Ripsari todellakin tuuhentaa ja pidentää ja myös pysyy ripsissä hyvin. Olen käyttänyt sekä vesiliukoista että vedenkestävää, ja tietyssä mielessä tykkään ehkä himpun verran enemmän vesiliukoisesta versiosta, mutta nyt on menossa varmaan kolmas vedeskestävä Diorshow, ja onhan se nyt tietysti kätevä. En tiedä, onko sitä tarkoitettu käytettäväksi suihkussa, mutta arvostin, että ripset säilyivät edustuskelpoisina tuonkin tilanteen jälkeen…

Olen meikeissäni merkkiuskollinen; kun löydän mieleiseni tuotteen, en hevillä sitä vaihda. Käytin vuosia Chanelin mustaa Le Crayon Yeux -meikkikynää, joka on todella hyvä, liukuu luomella pehmoisesti mutta pysyy paikallaan. Myös pigmenttiä on tarpeeksi. Joitakin vuosia sitten ostin kuitenkin jonkin Diorshow-setin, jossa tuli mukana meikkikynä. Testasin sitäkin, ja se on vähintään yhtä hyvä kuin Chanelin sisarensa. Viime vuosina olen käyttänyt enemmän Dioria, mutta voisin aivan hyvin palata myös Chanel-tytöksi.

Kicksin tuoreessa jäsenkirjeessä oli kuitenkin meikkikuva, josta innostuin minäkin: pitäisiköhän kokeilla luumun tai viininpunaista luomiväriä? Vai näyttäisiköhän sitä sen jälkeen turpiinsa saaneelta tai yön yli itkeneeltä?

Ja tuollaisen harmaan villakangastakinkin haluaisin.

Dior-kuva täältä
Chanel-kuva täältä
Meikkikuva täältä

Mikä on teidän suhteenne luomiväriin?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: