Suuren blogikisan voittaja

Hektisen työviikon kiireissä ja Berliiniin suuntautuneen työmatkan käänteissä palkinnon arpominen Suureen blogikisaan osallistuneiden kesken on jäänyt vaiheeseen, mutta ei hetkeenkään unohtunut.

Nyt arvonta on suoritettu, ja jälleen kerran koko digimaailmalle kostoksi täysin manuaalisesti: lappuset sekoitettiin yhä uudestaan ja uudestaan lempihattuni pohjalla, ja Herr Fortuna poimi päähineestä korkeimman omakätisesti voittajaksi…

…nimimerkin Annap.!

Tonnin stiflat toivottaa onnea Herra F:n mielitietylle – Annap., lähetätkö postiosoitteesi blogin oikeassa yläreunassa näkyvään sähköpostiosoitteeseen, niin postitan Kate Moss Style -kirjan Marimekko-kassissa dustbageineen sinulle!

Suuren suuri kiitos vielä kerran kaikille arvontaan osallistuneille ja palautetta jättäneille!

Oli mielenkiintoista huomata, että ainakin te vastanneet lukijat olette ehdottomasti kiinnostuneimpia perinteisistä 1| asukuvista. Tätä osasin hieman uumoilla, sillä tykkään itsekin inspiroitua aivan tavallisten ihmisten asukokonaisuuksista, joissa ei välttämättä ole mitään uskomattomia designerluomuksia. Toki ihastelen ja inspiroidun myös muotiraamattujen huolella tehdyistä editoriaaleista, mutta kun omat pennoset eivät riitä kotiuttamaan kaikkia niitä ihanuuksia, eivät ne myöskään sytytä suurempia pukeutumisinspiraatioita. Toisaalta mielenkiintoista on sekin, että läheskään aina päivän asu -postaukseni eivät saa aikaan ensimmäistäkään kommenttia.

Selkeästi seuraavaksi eniten teitä kiinnostaa oman syvän intohimoni kohde, 2| kengät. Kivaa tietää, että teitä kenkäfriikkejä on muitakin! Ja lenski, Marimekon mustavalkoiset koketeeraajat tulevat näkymään lähiaikoina myös blogissa asti – kengäthän ovat uskomattoman ihanat ja inspiroivat, nekin.

Kolmanneksi kiinnostavimpia postausaiheita olivat tasaväkisesti 3| kirpparilöytöni ja laukut. Kirppareilla kiertely on ollut ainakin puolet elämästäni hyvin rakas harrastus, joten kirppisaarteita esittelen täällä taatusti myös jatkossa. Myös laukkujen määrä on suorastaan huolestuttavissa määrin lisääntynyt kotitaloudessani, mikä hieman hämmentää patologista kenkäfriikkiä…

Neljänneksi eniten teitä miellyttää lukea jälleen tasaväkisesti 4| Fäsön-postauksista eli kotimaisesta designista ja nuorista merkeistä sekä tyylipohdinnasta. Tämäkin on kiva tietää, sillä olen vuosien varrella innostunut yhä enemmän kotimaisesta, nimenomaan nuoresta designista – fäsön tulee jatkossakin elämään Tonnin stifloissa vahvasti! Myös hitusen analyyttisemmat tyylipohdinnat ovat itseni mieleen varsinkin muiden blogeissa, mutta tykkään myös itse kirjoittaa omaa tyyliäni – ja ehkä myös yleisemminkin – ruotivia jorinoita. Ne vain vaativat yleensä tavallista enemmän aikaa ja myös keskittymistä, joten harmikseni en voi luvata niitä kovin usein. Pyrin kuitenkin petraamaan tyylipohdinnan saralla!

Viidenneksi suosituimpia postausaiheita olivat tasaväkisesti 5| alennuslöytöni ja kissapoikani Dille. Alennusmyynneissä haahuilu ja alekorien penkominen on minulle paitsi hauskaa myös luontaista, joten alehaukan kootut kertomukset ja löydöt tulevat jatkumaan, lupaan. Myös Dille on sen verran fotogeeninen ja rakas perheenjäsen, että hän taatusti tulee purisemaan blogissa jatkossakin, vaikka Tonnin stifloista ei mitään kissablogia tulekaan. Tinttu, ei siis huolta, Dille pysyy remmissä mukana!

Yksittäisiä kiinnostuksen kohteita olivat myös 6| asusteet, sisustus ja koti, meikkituotteet ja -kokeilut, korut, tukka-asiat, ihonhoito. Asusteet ovat olennainen osa tyyliäni. Koti on itselleni maailman tärkein paikka, ja tykkään myös sisustaa sitä, tosin enemmän ja vähemmän kausittain. Erinäisiä kodinsisustuspostauksia on jo työn alla, myöhemmin kuuluu! Meikkaan lähes joka päivä, mutta useimmiten niillä yksillä ja samoilla luottotuotteilla. Välillä kuitenkin innostun etsimään jotain uutta, joten varmastikin välillä jotain juttua tulee myös uusista meikkituttavuuksista ja niiden kokeiluista. Koruja käytän hyvin vähän, mutta kun mieleisiäni löydän, kerron niistä myös täällä blogissa. Tukka tai hiukset on itselleni lähes elämää tärkeämpi asia – mitä ei välttämättä blogista kyllä huomaa… Suunnitelmissa on tehdä postausta myös luottomuotoilutuotteistani ja -sampoista. Myös ihonhoito on hyvin merkittävä osa arkirutiinejani, joten voisin aivan hyvin välillä kirjoittaa myös kokemuksiani erilaisista ihonhoitotuotteista ja -sarjoista.

Aika harva teistä vastanneista kertoi, millaisista postauksista ei ole niin kiinnostunut. Selkeästi vähiten kiinnostavat kosmetiikka- ja kauneusjutut, mutta todennäköisesti nämäkään aihepiirit eivät täysin katoa blogista, vaikka ne tulevaisuudessa tuskin kasvattavatkaan osuuttaan.

Edelleenkin kaikenlainen palaute on enemmän kuin suotavaa, jätitte sitä sitten kommenttiboksiin tai sähköpostiin – otan kiitollisuudella kaikenlaiset ajatukset, ideat ja kritiikitkin vastaan. Teidän kommenttinne antoivat niin paljon uutta potkua blogiharrastukseeni, että pääni aivan pursuilee kaikenlaisia bloggausideoita, kunhan vain löytyisi tarpeeksi aikaa toteuttaa ne kaikki!

Kun tiedän, että siellä ruutujenne äärellä on joukko ihania tyyppejä, jotka aidosti olette kiinnostuneita pikku blogistani, pistää se sekä iloiseksi että nöyräksi.

Ihanaa, että olette olemassa – antakaa kuulua itsestänne jatkossakin!

Mainokset

2 vastausta to “Suuren blogikisan voittaja”

 1. suvi m Says:

  Laiska kommentoija ilmoittautuu! Luen aina juttusi ja pidän varsinkin asupostauksistasi. Olen nykysin vain todella laiska kommentoimaan. :/ Mukava kuulla, että olet saanut uusia ideoita ja innostusta bloggaamiseen. Innolla odotan tulevia postauksiasi. :)

  • Vimps Says:

   suvi m, ihanaa kuulla sinusta! Mahtavaa, että käyt täällä lueskelemassa mutta vieläkin mahtavampaa, että jätit puumerkin tällä kertaa!

   Jee, tämä innostuksenpuuska on kyllä kivaa! Koetan ennättää kirjoittaa jatkossa taas enemmän!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: