Ikuista rakkautta

Tiedän, että niin vaatehtimisessa kuin meikkien maailmassa trendit seuraavat toisiaan, mutta itseäni huvittaa, että omassakin pukeutumisessa ja meikkirutiineissa tietyt linjat tai värit innostavat hetkittäin enemmän kuin toiset.

Alkukesästä lähtien olen ollut hullaantunut pinkistä, etenkin meikeissä, mutta on vanha rakkauteni palannut varsin voimallisesti myös vaatteisiin ja etenkin asusteisiin. Viimeviikkoisella Berliinin-matkallani juutuin Alexanderplatzilla sijaitsevan tavaratalo Galeria Kaufhofin MACin pisteelle, jossa iskin silmäni pinkkiin huulipunaan.

Muistin kyllä, että merkin ihana leppäkertunpunainen huulipuna tuotti leviävän pettymyksen kevättalvella, mutta päätin silti kokeilla kepillä jäätä.

Viileän mutta stydin pinkki puna on pitkäkestoisten huulipunien sarjaa, ja MACin tapaan siinä on niin tujusti pigmenttiä, että muutama sipaisu punaa huulilla riittää täysin peittävään lopputulokseen. Epäilin kuitenkin, mahtaisiko pitkäkestoinen huulipuna kuivattaa huuliani liikaa, mutta onnekseni pelkoni oli turha. Puna todellakin pysyy huulilla, ei leviä leppäkerttupunan tapaan huulten ympäristöön vaan näyttää hyvältä. Ja on juuri kriittisesti eri sävyinen kuin alkukesästä hankkimani mahtava Lumenen pinkki puna.

Mutta kyllä nämä MACin tuotteet ovat aina niin ihanasti nimettyjä – uuden lempipunan nimi on Love for Ever, ja siltä se kyllä tuntuukin.

huulipuna | MAC, Love for Ever

Putoaako pinkki teille meikeissä tai jossain muussa muodossa?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s