Suuri blogikysely

Olen pitänyt pikkuista blogiani harrastuksekseni nyt kohta kaksi vuotta. Koska kyseessä on todellakin vain harrastus, joskin rakas sellainen, postausten tahti vaihtelee paristakin per päivä pariin per kuukausi. Kuluneen vuoden aikana olen lisäksi kärsinyt kuvankäsittelyohjelman puutteesta, joka on vaikeuttanut ja vähentänyt radikaalisti spontaania bloggaustahtia. Koska syksy on muotisesongeista läheisin ja inspiroivin, huomaan bloggaustahtini jälleen tihentyneen, ja hyvä niin.

Lähestyvän blogimerkkipäivän kunniaksi aloin pohtia, millaisista jutuista te lukijat mahdatte olla kiinnostuneita. Kommenteista päätellen eniten ajatuksia herättävät kosmetiikka- tai ihonhoitopostaukset.

Niinpä julistankin Tonnin stiflojen historian toisen blogikisan käynnistetyksi: Kertokaa, mistä te tykkäätte Tonnin stifloissa lukea? Miksi sinä luet Tonnin stifloja?

Vaihtoehdot ovat seuraavat: (sulkeissa kategoria, jonka alta löytyy aihepiiristä postauksia)
1 | asukuvat (Mitä puin tänään)
2| kengät (Kenkämania)
3| alennuslöydöt (Alennusmyynneissä)
4| kirpparilöydöt (Kirpparilla)
5| meikkituotteet ja -kokeilut (Ehostan)
6| tukka-asiat: kampaamokäynnit ja hiustenhoitotuotteet (Kampaan)
7| ihonhoito: tuotteet ja testaukset (Puunaan)
8| asusteet: hatut, silmälasit, sukat ja sukkahousut… (Asustan)
9| kotimainen design ja nuoret merkit (Fäsöniä)
10| kissani Dille (Kissi)
11| inspiraatiolähteet (Inspiroidun)
12| laukut (Laukkumania)
13| korut (Koristaudun)
14| tyylipohdinta (Tyylistä)
15 | sisustus ja koti (Sisustan, Kotona)
16| ruoanlaitto: reseptit, ravintolakokemukset (Kokkaan, Maistelen)
17| jokin aivan muu (jo kategorioista löytyvä tai jokin aivan muu)

Arvon kaikkien tähän postaukseen viimeistään 11.9.2011 kommentoneiden kesken Angela Buttolphin englanninkielisen kirjan Kate Moss Style, joka tulee Marimekon mustavalkoisessa pienessä kanvastotessa. Mukana myös toten dust bag.


Kaikilla on siis mahdollisuus voittaa, ja oman bloginsa pitäjillä ja tästä kisasta siellä vinkanneilla ja asiasta täällä maininneilla on kaksinkertainen voittomahdollisuus: he saavat toisen arpalipun. Jättäkää kommenttiboksiin lisäksi sähköpostiosoite tai linkki mahdolliseen omaan blogiinne, jotta tavoitan voittajan kisan päätyttyä.

Jos et halua osallistua arvontaan, mutta haluat kertoa mielipiteesi, mainitse se myös kommentissasi. Kaikenlainen palaute blogin sisällöstä aina postaustahdista valokuviin, kieleen tai mihin tahansa on tervetullutta, kriittinenkin!

Lopuksi pieni tiedonanto: palkintoja ei ole saatu lahjaksi, vaan bloginpitäjä on ostanut ne omilla pennosillaan. Molemmat palkinnot ovat käyttämättömiä.

Onnea kisaan ja paljon kommentteja, toivon!

Mainokset

28 vastausta to “Suuri blogikysely”

 1. Tuulis Says:

  1) 2) 3) 4) 14). Itse tykkään eniten päivän asu-kuvistasi sekä muutenkin vaatteisiin ja muotiin liittyvistä postauksista, kauneus jne. ei niinkään kiinnosta vaikken niitä pahakseni pistäkään ;). Kiva blogi, joka on erilainen kuin ”olen15v.ostanjokapäiväuudenvaatteen”-blogit. Olenkin seurannut blogiasi reilu vuoden verran ja miettinyt oman blogin pistämistä pystyyn.

  -Tuulis

 2. Sari Says:

  Tylsäähän se olisi lukea vain jonkin tietyn aihepiirin postauksia eli monipuolisuus on positiivista. Vaikutat pirteältä bloggaajalta.
  – Sari –

 3. Murkinamasu Says:

  Blogiasi on insipiroivaa seurata. Eniten pidän päivän asuista ja löydöistäsi on hauska lukea. Laukut kiinnostavat minuakin. Oikeastaan kirjoitata hauskasti ja kiinnostavasti kaikesta kauneuteen, pukeutumiseen ja kosmetiikkaan liittyvistä aiheista. Kiitos mahtavasta blogista :)

 4. kattis Says:

  Ehdottomasti 1 ja 9. Asu valintasi ovat aina mielenkiintoisia ;) Sinun kautta olen tutustunut myös moneen uuteen merkkiin/suunnittelijaan, joihin en ehkä muutoin olisi törmännyt. Pisteet myös monipuolisista jutuista, jatka samaan malliin! Ja hei, harva muoti- siis lifestyle blogin pitäjä on esitellyt blogissaan itseään kaivinkoneen puikoissa!!!

 5. Ulrika Says:

  Jätän osallistumatta arvontaan, mutta kerron että tykään eniten Mitä puin tänään, Kenkämania, Kirpparilla ja Asustan postauksista. Kaikki muotiin liittyvä menee, ja sisustukseenkin, kosmetiikkajutut jää usein lukematta.

 6. lenski Says:

  Ehdottomasti kenkämania. Milloin saadaan asukuvia niistä hienoista Marimekon mustavalkoisista kengistä?
  Kiitos blogistasi (ja siitä, että olet panostanut näin hienoon arvontapalkintoon).

 7. Tinttu Says:

  Kategoriat 1, 2 ja 10 ovat ehdottomat suosikkini :)
  Saan tyylikuvistasi inspiraatiota omaan pukeutumiseeni ja varsinkin kenkäostoksiin, heh.
  Kirjoitat hyvin ja tekstejäsi on kiva lukea aiheesta kuin aiheesta. Kissikuvia lisää!!

  – Tinttu

 8. Viola Says:

  Moi, itseäni eniten listalta kiinnostavat: 1,2,3,4,6 ja 14.
  Ja tietenkin haluan osallistua arvontaan!

 9. Noora Says:

  Mä tykkään lukea täältä eniten kaikkia tyylijuttuja (asukuvat, hankinnat, suunnittelijajutut…). Kirppislöydöt on kaikissa blogeissa tosi kivaa luettavaa.

  Mä en niinkään välitä kosmetiikkapostauksista. Jostain syystä en koskaan osaa ottaa blogeista vastaan kosmetiikkavinkkejä. Ikinä oikein voi tietää miten ne mun iholla toimii jne.

 10. Noora Says:

  Ai niin hitsi, unohdin. Edellinen arvontavoitto tuli muutama viikko sitten. Huulivoide on jotakin parhautta! Ja body butter kanssa! Oon yleensä tosi huono rasvaamaan ihoani ja vaikka esim. The Body Shopissa oon usein nuuhkutellut vartalovoita, niin oon jättänyt ne ostamatta, kun oon aatellut, että ne imeytyy paksuutensa takia kovin huonosti. Eipähän ainakaan tuo Ziajan versio imeydy huonosti – nopeammin, kuin mun muut vartalorasvat. :D

  (Niin, että kandeis vissiin oikeesti osata ottaa kosmetiikkavinkit vastaan. Enpähän tietäisi noidenkaan hyvyydestä, jos en olisi voittanut!)

 11. Katri Says:

  Tykkään eniten seuraavista kategorioista:

  1 | asukuvat (Mitä puin tänään): On vaan niin kiva nähdä mitä ihmiset pukee päällensä:)
  9| kotimainen design ja nuoret merkit (Fäsöniä): Mielenkiintoisia uusia merkkejä.
  10| kissani Dille (Kissi): Kisut (ja koira) on ihania.
  12| laukut (Laukkumania): Hih, tarviiko selittää:D
  14| tyylipohdinta (Tyylistä): Tyylipohdinnat on ihan mahtavia. Usein sitä pohdiskelee itsekin samanlaisten juttujen parissa.

  Ja kiitos vielä kivasta ja sujuvalukuisesta blogista. Tekstejäsi on ilo lukea ja huomaa että näet vaivaa blogisi eteen.

 12. Riikka Says:

  Tykkään eniten kategorioista 1, 2 ja 12. Yleensäkin minua blogeissa kiinnostaa eniten kirjoittajan omat asut.
  Sinun blogissasi tykkään erityisesti siitä, että olet aikuinen, jolla on oma tyyli, mutta vaikutat kuitenkin sopivasti kokeilunhaluiselle, innostuvalle ja uteliaalle.

 13. Tuija Says:

  Hei
  Varmaan 1) asu- ja ostoskuvat ihan yleisesti, veikkaan, kiinnostavat naisia eniten.Luulen. Ja ainakin minua. Mutta samalla lukee innostuneesti kaikkea muutakin, ja katsoo kivoja kuvia mistä tahansa. Vähiten pidän valmiista muotikuvista laadituista postauksista, mutta voin olla vähemmistöä tällä mielipiteellä. Suosittelen sinua ja kaikkia muitakin kirjoittamaan siitä mikä aidosti itseä kiinnostaa.Jotta blogi on kiva harrastus eikä ulkoa tullut vaatimus. Ja siitä mikä kiinnostaa, siitä osaa tehdä hyviä juttuja. Minun ei tarvitse osallistua arvontaan,kun en tarvitse tuota kirjaa, mutta tärkeinhän tässä oli kertoa mielipide.

 14. Violetti Says:

  Tykkään varmaan eniten asukuvistasi. Et pue yllesi mitään teinihörhellystä, etkä ole mikään kaksimetrinen kirahvi. Voin kuvitella siis itselleni sopivan saman tapaisia kokonaisuuksia.

 15. Ruskeaa mustalla « Says:

  […] osallistua vielä tämän viikon loppuun saakka – jos et ole sitä jo tehnyt, kisaan pääset tästä! Tykkää tästä:TykkääOle ensimmäinen, joka tykkää tästä […]

 16. helga Says:

  Asukuvat ovat aina inspiroivia ja teksti on mielekkäästi kirjoitettu. enkä kissaihmisenä pistä vastaa Dillenkään kuvia. :) kokonaisuus on loistava!

 17. milla Says:

  4 ja 12! Kirjoitat hyvin ja ja blogi on supersympaattinen :)

 18. Nina Says:

  Pitkän mietinnän jälkeen vastaan: kategoriat 2 ja 8 ovat suosikkejani. Siis kengät ja asusteet. En jaksa olla päivittelemättä miten jaksat sipsuttaa päiväkaudet maailman korkeimmilla koroilla (itse en jaksa joten siksi käyn täällä ihailemassa korkkareitasi) ja tykkään miten lisäät asuihisi ripauksen ekstraa värikkäillä sukkahousuilla (asia josta pidän, mutten voi ikinä itse tehdä sitäkään). :)

  Ja osallistun kisaan, Kate Moss on ihana!

  Ps. Lukiossa käytin kirkkaanpunaisia ja tummanvihreitä paksuja sukkahousuja, miksen pysty siihen enää?? Harmi ettei tuolta ajalta ole yhtään valokuvaa..

 19. Killi Says:

  1 ja 9 ovat suosikkeja. Tykkään päivänasu-esittelyistä kaikissa muotiblogeissa ja dissaini on lähellä syräntäni muuten vain. :)

 20. -M Says:

  Asut, asusteet ja tyylipohdinnat ovat suosikkejani aiheistasi. Ja Dille saa mieluusti seikkailla mukana. -M

 21. Tytönhupakko Says:

  1 | asukuvat on kiinnostava aina…
  2| kengät sopii hyvin kenkäfriikille
  3| alennuslöydöt kateellisena pikkukaupungin tyttönä täällä
  4| kirpparilöydöt vielä enemmän kateellisena; rakastan kirppareita
  5| meikkituotteet ja -kokeilut; kiinnostaa, kun ite oon iha käsi meikkien kanssa
  6| tukka-asiat; ihan ok
  7| ihonhoito: uutuuksien testailusta on kiva lukea..
  8| asusteet: en käytä näistä mitään….
  9| kotimainen design ja nuoret merkit: aina voi löytyä helmiä joukosta
  10| kissani Dille (Kissi): oon koiraihminen
  11| inspiraatiolähteet: oispa mullakin…
  12| laukut: laukkufriikki ilmottautuu
  13| korut. rannekorut on mun heikkous..
  14| tyylipohdinta: mulla on niin oma tyyli et joku sanois et oon tyylitön joten mukavaa luettavaa
  15 | sisustus ja koti; aina ajankohtaista :)
  16| ruoanlaitto: reseptit, ravintolakokemukset: NAM, meillekin sais joku tulla joskus kokkailee…
  17| jokin aivan muu; tikusta asiaa :) aina ei voi löytyä otsikkoa ku on oikeen paljon asiaa :)

 22. Svea Says:

  OIkeastaan kategorialla ei ole väliä, pidän (kirjoitus)tyylistäsi. Jos valita pitää, niin suosikkejani ovat asu-, kenkä- ja laukkupostaukset eli 1, 2 ja 12. Mielestäni sinulla on kiinnostava tapa yhdistellä vaatteita ja asusteita.

 23. bubble Says:

  Hyvä kun muistutit tästä!!

  Oon vähän samoilla linjoilla Svean kanssa – tekstiäsi on kiva lukea, kategorialla ei niin väliä. Mutta jos joku pitää valita, niin ehkä kengät, korut, asut ja kirpparilöydöt. Ja laukut. Se on vähän senhetkisestä mielentilastakin kiinni :)

 24. aini Says:

  Mä tykkään erityisesti sun asukuvista, niitä on sopivan paljon ja vähän eri kuvakulmista, tykkään! Myös tyylipohdinnoista tykkään ja kissajutuista + sisustusjutuista kans:)

 25. Virran mukana liehuen « Says:

  […] Vielä pari tuntia aikaa osallistua arvontaan – jätä puumerkkisi täällä! Tykkää tästä:TykkääOle ensimmäinen, joka tykkää tästä […]

 26. pöllö Says:

  1 ja 9 kiinnostaa eniten. Kosmetiikkajutut vähiten! :-)

 27. Annap. Says:

  Kiitos inspiroivasta blogista! Pukeudun itse lähestulkoon aina mustaan, enkä käytä mitään tyttömäistä, ja silti saan aina hyviä vinkkejä kirjoituksistasi. Ainoat kategoriat, jotka eivät minua juuri kiinnosta, ovat sisustus ja ruoanlaitto. Soisin postauksia tulevan hieman useammin. Jälkesi on kuitenkin niin laadukasta, aiheet mielenkiintoisia ja teksti oivaltavaa, etten haluaisi sen yhtään kärsivän liian tiuhasta julkaisutahdista. Lisäksi vastaat todella mukavasti lukijoiden kommentteihin.

  Tuo nettiosoite on bändini facebook-sivu. Siinä siis työpukeutumistani, joka ei kyllä yhtään vastaa nykyistä makuani ;)

 28. Suuren blogikisan voittaja « Says:

  […] työviikon kiireissä ja Berliiniin suuntautuneen työmatkan käänteissä palkinnon arpominen Suureen blogikisaan osallistuneiden kesken on jäänyt vaiheeseen, mutta ei hetkeenkään […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: