Jos se on konjakkia

Sohvalle hän asettui niin sopuisasti, että hetken luulin hänen olleen siinä aina.

Konjakinruskean laukun kaipuu on kestänyt nyt keskimäärin puolitoista vuotta. Ensin vastaan tuli hän, mutta emme olleet toisillemme (jos te olette, pistäkää sähköpostia oikean yläkulman osoitteeseen, niin järjestän teille treffit!), jonka jälkeen alkoi pitkään kestänyt eskorteeraus kesähipin kanssa. Kesähippi on ihana kesällä, mutta syksyn tullen kaipaan hieman ryhdikkäämpää rakastettua.

Ja niinhän siinä sitten kävi, että seuraava rakkaus olikin sitten paria kokoluokkaa massiivisempi. Mutta mitäs siitä – sitä massiivisemmat ovat tunteetkin! Paksua, jäykkää konjakinruskeaa nahkaa, maailman kauneimmat kantokahvat (ja on siellä piilossa pidempi olan yli yltävä paksu nahkaremmikin) ja klassinen, anteeksipyytelemätön muotoilu. Tunnistimme toisemme välittömästi.

laukku | Zara
tyynyt oikealta vasemmalle | Sia, Indiska, Ikea, made by Äiti

Asukuvissa tulette näkemään. Ja käsivarrella, onnellisen hymyn alapuolella.

Mitä te tykkäätte uudesta laukkurakkaastani?

Mainokset

7 vastausta to “Jos se on konjakkia”

 1. Tuija Says:

  Ihana laukku, Zarassa on yleensä ottaen aina ollut kauniit laukut. Ostohinnat pyörivät satasen korvilla, niin varmaan tämänkin?

 2. Tuija Says:

  ..tai jos on aitoa nähkää, niin ehkä vielä enemmän?

  • Vimps Says:

   Tuija, olen tismalleen samaa mieltä kanssasi Zaran laukuista – omistan niitä useamman… kaikki Zara-laukkuni ovat siis nahkaa, ja tämä maksoi muistaakseni 119 euroa, mikä on mielestäni enemmän kuin kohtuullinen hinta aidosta, suuresta nahkalaukusta.

   Zaran laukkujen laatu on myös ollut hintaansa nähden mielestäni hyvää, sillä espanjalaiset osaavat tehdä nahasta laukkuja ja kenkiä. Tosin nyt aloin muistella, että tämä nimenomainen yksilö olisi tehty Kiinassa… en muista varmaksi, sillä leikkasin materiaalilapun jo pois. Olen myös ostanut useimmat laukkuni Zarasta alennettuun hintaan, tämä kaunotar tosin oli normihintainen. Ja edelleen niin valloittava!

 3. laura Says:

  Jäikö laukkua vielä liikkeeseen? I need it!

  • Vimps Says:

   laura, en ole varma – ostin laukun muutama viikko sitten Zaran Aleksin liikkeestä. Jos siellä ei enää ole, pyytäisin myyjiä soittamaan Itäkeskuksen tai Jumbon (ja eikös Sellossakin ole Zara? En ole varma) myymälöihin; niistä löytyy usein juttuja, jotka on myyty Aleksilla loppuun jo viikkoja aiemmin.

   Onnea metsälle!

 4. Ruskeaa mustalla « Says:

  […] kertaa asussa on kaksi uutukaista, mustat pillifarkut ja suuri konjakinruskea laukku. Cheap Monday on monelle tuttu farkkumerkki, johon tarkoitukseni on ollut tutustua jo pidempään. […]

 5. Tomaatinpunaista rakkautta « Says:

  […] ehommaksi, ja nyt olemme jälleen erottamattomat, laukkuni siis ja minä. (En toki ole unohtanut konjakinruskeaa rakastanikaan, välillä on vaan pakko turvautua hieman pienempään […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: