Maskuliininen syysinspiraatio

Alkavana sesonkina innostusta on herättänyt eniten maskuliininen, lähes androgyyni look, jonka olennaisimmat osaset on poimittu miehen vaatekaapista. Hattuja, kauluspaitoja, liivejä, skragoja ja äijiä villakangashousuja löytyy omista tarpeista jo riittämiin, ja reilun vuoden aikana kotiin ovat muuttaneet myös useammat nauhakenkäparit (tai herrainkengät, millä nimellä noita nauhallisia kävelykenkiä nyt haluaakaan kutsua). Oikeastaan vain kapoiset olkaimet uupuvat – ne saisivat olla mieluusti nahkaa, ja mustat tai vaikkapa punaiset. Oletteko nähneet missään moisia? Tässä osoitteessa ne tulisivat todelliseen tarpeeseen!

Pläräsin kesäloman loppumetreillä viime syksyn Paris Voguen lokakuun juhlanumeroa, ja piru vieköön, että inspiroiduinkin – paljon enemmän kuin tämän syksyn Paris Voguesta. David Simsin kuvaaman ja Emmanuelle Altin stailaaman Androgyne-editoriaalin jokainen kuva tihkuu yksityiskohtia ja poseerauksia, jotka säväyttävät katsomasta päästyäkin. Otoksissa on niin paljon elementtejä, joita olen rakastanut pienen ikäni: miehisiä hattuja, karkeita villakankaisia housupukuja ja ulstereita ja pehmoista samettia yhdistettynä naisellisiin korkoihin, kohtalokkaisiin silmiin ja sensuelleihin huuliin. Näistä voi ammentaa vielä vuosienkin päästä!

Kapeiden henkseleiden lisäksi olen jo pidempään toivonut löytäväni joskus jotkut liekehtivän upeat leveät – tai vaikka slimmitkin – samettihousut, ne olisivat niin päheät! Mutta oletteko panneet merkille, miksi laadukkaan näköisiä samettivaatteita tulee niin harvoin vastaan? Suurin osa samettivaatteista näyttää nimittäin valitettavan halvoilta. Vihjeitä laatuisista samettipöksyistä otetaan kommenttiboksissa kiitollisuudella vastaan!

Kuvat David Sims / Paris Vogue Octobre 2010, Androgyne (Réalisation Emmanulle Alt, rajaukset allekirjoittaneen)

Putoaako maskuliininen tai androgyyni tyyli teille?

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Maskuliininen syysinspiraatio”

  1. liivit, hatut, suorat kapeat housut plus korot ja kohtalokas silmämeikki <3<3

    liivejä pitäisi kyllä löytää lisää. kulutan omani pian puhki.

    1. hanska, oon niin samaa mieltä kanssasi! Nuo miehiset elementit ja naisellisen kohtalokas meikki, ihan parasta!

      Miesten liivit naisen päällä on kieltämättä nerokasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s