Kävelyllä

On monia hyviä syitä, miksi syksy on paras aika vuodesta. Tai no elokuuta kutsun vielä loppukesäksi, sillä oikea syksyhän alkaa vasta syyskuussa.

Pimenevissä loppukesän illoissa parasta on, että tarkenee vielä kepein kengin ja paljain nilkoin mutta voi kuitenkin hyvällä omallatunnolla vetää niskaan lempineuleen. Vuodenaika, jolloin pärjää nilkkojen iho vilkkuen mutta voi samaan aikaan ottaa tukea turvaneuleesta, ei valitettavasti koskaan kestä Suomessa niin pitkään kuin toivoisin. Siksi otan siitä kaiken ilon irti, joka ainoa mahdollinen hetki.

Verkkokauppa shopbopin superloppualet houkuttivat tovi sitten, ja kun tyylikäs kanssabloggari Malia vielä tarjosi lisäaleprosenttimahdollisuuden blogissaan, ajattelin minäkin kokeilla tuota Ameriikan ihmekauppaa. Täydellisiä farkkuja ei ole vaatehuoneessa koskaan liikaa (itse asiassa sellaisia ei ole vielä löytynyt), ja klikkailin parit pöksyt virtuaalikoriin. Kyseessä oli pari itselleni aiemmin tuntematonta farkkumerkkiä, jotka kuitenkin olivat kiinnostaneet jo pidemmän aikaa. En siis ollut varma, mikä merkkien tuumakoko olisi juuri minulle sopiva.

Itse asiassa toiset farkuista olivatkin maailman pehmeintä tummansinistä tvilliä, ja vaikka tavoitteena oli hankkia hyvin istuvat, etten sanoisi napakat housut, kokoarvio meni lahjakkaasti metsään. Paketista kuoriutui pöksyt, jotka ovat kauniit ja näyttävät jalassani hyvältä, mutta ei niitä voi parhaalla tahdollakaan napakasti istuviksi sanoa, sen verran rennosti ne lököttävät lantiolla. Itse asiassa housujen kanssa on pakko käyttää vyötä, että ne ylipäätään pysyvät ylläni.

Pettymys oli siis aluksi melkoinen, mutta kun sovittelin pöksyjä uudemman kerran ylleni, aloin nähdä niiden mahdollisuudet. En saanut supertimmisti istuvia housuja mutta sainkin kauniin rennosti lanteita halaavat chinot – itse asiassa ensimmäiset chinot, jotka istuvat ylläni niin kuin olen toivonut niiden istuvan. Mikä onnenpotku!

Neule on keväällä Zarasta napattu ja siitä asti ylläni tiuhaan viihtynyt puuvillainen patenttineule, joka lienee saanut innoituksensa Isabel Marantin halutuista neuleista. Minähän tietysti tajusin tämän vasta jälkeenpäin.

neule | Zara
teepaita alla | Acne
vyö | Pieces
housut | Paige
kengät | Caprice

Hyödynsittekö te shopbopin alennusprosentteja?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s