Kesänruskeaa

Kuluneesta keväästä piti tulla kaikkien aikojen värikevät, mutta mitään valtavaa väri-ilotusta ei niskassani sitten näkynytkään. Punaisista farkuistani tykkään edelleen ja lujaa, samoin kuin niiden smaragdinvihreistä serkuista. Ja on minulla pari muutakin punaista juttua, joista pitäisi ennättää täälläkin kertoa. Punainen sinänsä on tuttu ja rakas väri vuosien takaa; se nousee vaatetuksessani tasaisin väliajoin enemmän tapetille, milloin puhtaanpunaisena, milloin viinisempänä versiona.

Hieman itselleni yllätykseksi huomasinkin viehättyneeni loppukeväästä erilaisista ruskean sävyistä ja etenkin patinoituneista ruskean nahan sävyistä. Parhaimmilta ne ovat mielestäni näyttäneet joko keskenään tai sitten mustaan, musta-valkoiseen tai valkoiseen yhdistettynä, kuten tällä kertaa. No, tietysti ruskea toimii hienosti myös sinisen farkun kanssa.

Tässä asussa ei ole mitään uutta; kaikki ovat vanhoja ja rakkaita, niin vaatteet kuin asusteet. Nuo kinuskin tai ruosteen väriset – mieliala ja yhdisteltävät kostyymit vaikuttavat siihen, minkä värisenä värit milloinkin näen – farkut näyttävät erityisen kauniilta simppelin valkoisen puuvillapaitapuseron ja ruskean nahan kaverina – vyö on tummempaa kastanjanruskeaa ja kengät sulaa toffeeta.

Joskus yksinkertaisimmat asiat ovat kauneimpia. Useimmiten.

jakku | second hand
paitapusero | Gina Tricot

vyö | Vila
farkut | Zara

kengät | Vagabond

Sopiiko ruskea mielestänne kesään lainkaan vai onko se syksyn sävyjä?

Mainokset

3 vastausta to “Kesänruskeaa”

  1. Nina Says:

    Ruskea on minusta hyvä väri kesään. Ainakin kaltaiselleni jolle jo ruskean eri sävyt on ”rohkeisiin väreihin” siirtymistä. :)

  2. Annos aleaarteita « Says:

    […] Ruskeat sävyt viehättävät edelleen ja nimenomaan nahassa. […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: