Myönnytys hippimeiningille

Ne, jotka ovat seuranneet blogiani vähänkään pidempään, tietävät kyllä, että hippihenkiset asiat eivät vain yksinkertaisesti putoa tähän osoitteeseen. Kaikki vähänkään hippiin viittaava on minun mielestäni aivan liian epämääräistä ja… no, aivan liian epämääräistä.

Viime syksynä tein kuitenkin sen klassisen poikkeuksen. Olin etsinyt jo pidempään jotain ruskeaa nahkalaukkua, ja kun tyylikäs kanssabloggari Sugar Kane hävitti laukkukokoelmaansa, tämä pieni laukku valloitti sydämeni välittömästi.

Laukku on vanha, ehkä ammoiselta 1970-luvulta, ja vahvaa, paksua nahkaa, jollaista näkee nykyään valitettavan harvoin laukkujen(kaan) yhteydessä. Väskystä näkee, että sitä on käytetty ja rakastettu, se on täynnä kolhuja ja naarmuja, mutta tosiasia on, että  nahka on kauneimmillaan elämää nähneenä – sopii hyvin minulle, jolle laukku on käyttöesine, joka ei lepää dust bagissaan vaan saa osakseen ronskiakin käsittelyä. Ja tuo sävy, en pysty edes kuvailemaan sitä!

Mutta mikä laukussa sitten on hippiä? Hmm, ei ehkä mikään, eihän siinä ole oikeastaan mitään epämääräistä – ei hapsuja, helmikoristeita eikä reikäompeleita. Ehkä se on tuo rakastettavasti kulunut nahka, joka nämä mielleyhtymät kupoliini toi. Tai sitten ei.


Kevään myötä laukusta on tullut ehdoton suosikkini, ja pahoin pelkään, ettei olallani tulevan kesänkään aikana muita väskyjä nähdä. Sen johdosta viimekeväinen laukkuhankintani etsii uutta kotia – käy kurkkaamassa täällä, kiinnostaako, ja jos innostuit, jätä viestiä kommenttiboksiin tai sähköpostiin (joka löytyy blogin vasemmasta yläkulmasta)!

Tykkäättekö te vanhoista laukuista?

Mainokset

Yksi vastaus to “Myönnytys hippimeiningille”

  1. Jos se on konjakkia, kiitos « Says:

    […] niin järjestän teille treffit!), jonka jälkeen alkoi pitkään kestänyt eskorteeraus kesähipin kanssa. Kesähippi on ihana kesällä, mutta syksyn tullen kaipaan hieman ryhdikkäämpää […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: