Kuontalo kuntoon

Yksi tehokkaimmin mieltä kohentavia keinoja on käydä parturissa. Mieluiten sellaisessa, jossa tiedetään, mistä minä pidän ja osataan myös tehdä se, osasin sitä sitten itse ehdottaa tai en.

Tällä kertaa kuontalon kohtaloksi ei koitunut mitään dramaattista, kunhan siistittiin sivut, nyrhittiin niska ja jämäköitettiin väriä niin, ettei tukkaa välttämättä tajua värjätyksi, niin luonnollisen sävykäs ja eloisa se on. Aivan parasta!

Kiitos jälleen kerran lempitukasta, Henni!

Mainokset

2 vastausta to “Kuontalo kuntoon”

 1. -M Says:

  Kiva kampaus ja sävy sopii sinulle todellä hyvin.

  Olen samaa mieltä, parhaita kauneushetkiä ovat ne, jolloin lähtee kampaajalta onnistunut kampaus kauniisti laitettuna. Ja hyvää kampaajaa ei kannata vaihtaa. Mun pitäisi taas uskaltaa kokeilla jotain uutta kampaamoa. Viime kesänä valitsin lähes umpimähkään kampaamon ja otin vielä kuvan mukaan selitelläkseni, mitä haluan. Lopputulos oli katastrofi (eikä pelkästään sen kuvan vuoksi, vaan leikkauskin oli ammattitaidoton). Nyt kun hiuksissa alkaa taas olla mittaa, en haluaisi, että ne taas tärvellään, mutta siistimistä ne kyllä kaipaisivat. -M

  • Vimps Says:

   Kiitos, M!

   Minullakin on kokemuksia, jolloin tukkani on näyttänyt paremmalta parturiin mennessä kuin sieltä tullessa… silloin ei ollut itku kaukana. Toivottavasti löydät itsellesi luottokampaajan – he ovat kultaakin kalliimpia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: