Ikkunalaudulla vihertää

Odotan kevättä ja lämpimiä ilmoja palavasti, mutta ulos katsoessa mieleen ei tule lempivuodenaikani vaan jotain harmaata ja hytisyttävää. No, vesisade on ookoo, koska se sulattaa nuo lumikinokset, mutta se saisi tehdä sen pian ja mieluusti yöaikaan.

Koska ulkona ei viherrä sitten mikään, olen hankkinut kotia sulostuttamaan kaikenlaista vihreää. Leikkokukat tekevät arjesta luksusta ja muratit keittiön ikkunalaudalla kasvavat muistuttavat, että kyllä se kevät sieltä tulee. Ja sitten muratitkin pääsevät parvekkeelle.

Innostutteko te vihreästä kevään tullen?

Mainokset

4 vastausta to “Ikkunalaudulla vihertää”

 1. Malia Says:

  Voi kyllä!! Ostan ihan liikaa kasveja, tosin tapan ne tehokkaasti, joten uusia tarvitaan jatkuvasti :)
  Ihanat muratit.

  • Vimps Says:

   Malia, mulla on hyvin samanlainen tapa saada viherkasvit hengiltä! Välillä luulen jo onnistuneeni, kunnes taas huomaan, että kuolo korjasi…

 2. -M Says:

  En kaipaa niinkään viherkasveja sisälle, mutta parvekkeelle jo haluaisin kukkia. Ja omasta pihasta haaveilu kuuluu kevääseen kanssa. Muutaman narsissin nappasin jo, saa nähdä, kestävätkö pääsiäiseen asti kukkivina, muuta ei vielä kannata parvekkeelle viedä, ennen kuin se on pesty kunnolla. Onneksi nyt on jo kunnon kevään merkit ilmassa! Kyllä tuolla ulkonakin pian vehreys voittaa. -M

  • Vimps Says:

   M, nyt voisi jo parvekkeen vihertäminenkin onnistua? Myös minä olen viime aikoina pähkäillyt kaikenlaista parvekkeen pään menoksi. Ihanaa puuhaa moinen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: