Pelastava puna

Viime vuoden keväästä asti huuleni ovat olleet liki päivittäin punaiset. Se tarkoittaa jopa lyhyen matematiikan kirjoittaneen humanistin laskupäällä sitä, että jossain vaiheessa huulipunahylsystä on jäljellä hylsy vain.

Koska kyseistä minun ihonsävyyni sopivaa tiilenpunaista sävyä ei tietenkään enää valmisteta, lähdin pari viikkoa sitten huulipunajahtiin. Testailin aikani Diorin huulipunasävyjä, mutta kun myyjää ei avuksi ilmestynyt, päädyin MACin osastolle. MACin valikoimista löytyikin sekä palvelua että kaivattu iloisen kirkkaanpunainen puna, joka taittaa aavistukseen oranssiin, mutta vain hitusen. Poistuin paikalta tyytyväisenä, sillä huulipuna oli varsin edullinen ja olen ollut jo vuosia tyytyväinen MACin shade stickiin ja kajaaliin.

Pettymys iskikin sitten sitä rankemmin seuraavana päivänä, kun varsin pian huulipunan levittämisen jälkeen havaitsin sen lähteneen liikkeelle huulen ympäristöön. Ärsyynnyin, sillä Diorin puna ei ollut moista tehnyt kuunaan, vaikka en huultenrajauskynää sen kanssa käyttänytkään. Rajauskynän kanssa MACinkin puna pysyi aloillaan, mutta minun kärsivällisyydelläni ei säädetä joka päivä, parhaimmillaan useita kertoja päivässä, huultenrajauskynän kanssa.

Turhaantuneena käännyin jälleen tutun tiilenpunaisen puoleen ja käytin sen niin loppuun kuin mahdollista, kunnes piti taas lähteä metsästämään punaista huulipunaa. Tällä kertaa marssin määrätietoisesti Diorin pisteelle. Jos merkin punat kerran pysyvät siellä missä niiden pitääkin, niissä on riittävästi pigmenttiä ja ne kosteuttavat samalla huulia, miksi edes lähtisin etsimään jostain muualta?

Ja kas, sieltä se sitten löytyi. Uusi sävy on aiempaa tiilenpunaista kirkkaanpunaisempi terästettynä häivähdyksellä oranssia.

Elämä voi taas jatkua.

huulipuna | Dior Rouge Ara 999

Oletteko te löytäneet täydellisen punaisen huulipunan?

Mainokset

9 vastausta artikkeliin “Pelastava puna”

  1. elsa, pariisipuna ja varsinkin Rouge d’Amour kuulostaa ihanalta! Milloin taas nään sitä? Numerosta en sano mitään!

 1. Näät kun tuut kattomaan esim jo huomenna paitsi sullon ratsastuspäivä mutta meillähän oli perjantaina ne viken synttäridrinksut ja en käytä enää pisteitä enkä pilkkuja ku en jaksa sori.

 2. Käytin joskus 19-vuotiaana aivan liian tummaa punaa, jonka ostin halvalla Petroskoista. Sen jälkeen en ole huulipuniin koskenut. Pari vuotta sitten aloin käyttää huulikiiltoa. Ehkä olisi jo huulipunan aika. Pitäis vain saada joku asiantunteva mukaan kaupoille, etten pääsisi jänistämään.

  1. Annap., kuulostaa traumaattiselta!

   Huulikiillosta onkin hyvä aloittaa. Eka kannattaa ehkä kokeilla hieman enemmän pigmenttiä sisältäviä huulikiiltoja. Kun niitä lisää usemman kerroksen, tulee enemmän huulipuna-lopputulos. Voin myös täydestä sydämestäni suositella noita Diorin Rouge Dior -punia. Niissä on sekä pigmenttiä, pitoa, toimivaa kosteutusta, eivätkä ne lähte litomaan huulilta. Toki ovat melkoisen tyyriitä, pakko myöntää.

 3. […] huulipuna on kisannut törkeästi heleän punaisen kuultopunan ja kirkkaanpunaisen huulipunan kanssa lempihuulijutun asemasta. Melko tasaväkistä menoa, jos saan sanoa, eikä voittajaa ole […]

 4. […] Blogia pidempään seuranneet ovat saattaneet päätyä päätelmään, että allekirjoittaneen meikkituotteet rajoittuvat kynsilakkoihin ja huulipuniin. Tämähän ei pidä paikkaansa, mutta toki kynsilakat ovat olleet lempiehostustuotteeni koko ikäni ja huulipunilla vuorostaan voi freesata nassun superhelposti ihmisen naaman näköiseksi. […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s