Värihurahdus

Tunnustan: kävin viime viikolla kaksi kertaa vaateostoksilla, ja ostin pelkästään värikkäitä, joku voisi sanoa suorastaan räikeitä kostyymejä. Tai no, oli siellä joukossa yksi harmaakin, pitäähän sitä nyt joku roti olla.

Mutta toden totta, en edes kiinnittänyt kaupoissa huomiota muihin kuin iloisen värisiin riepuihin, ja ne olivat ainoita, jotka todella miellyttivät silmää. Aivopesu, joka on tapahtunut viime viikkojen aikana niin blogien kuin muotiaviisienkin seurassa, on selkeästi onnistunut.

Vai mitä sanotte näistä?

Oletteko te innostuneet väreistä?

Mainokset

14 vastausta to “Värihurahdus”

 1. elsa Says:

  Ilmeisesti oon. Sain valita eilen Nokian haisaappaista minkä väriset halusin 8 väristä. Otin oranssit. ORANSSIT??? Kyllä – oranssit. Nyt odottelen postipoikaa, että ne saapuisivat.

  • Vimps Says:

   elsa, hui! Mutta toisaalta – oranssihan toimii muuten mustavalkoisessa asussa!

   • elsa Says:

    no kumpparit on ehkä sarjaa ”mikä tyylikkyys” joten ihan turhaa sitä mitään mustaa hankkimaan. Valkosta ei ollu tarjolla, joten oranssi it is. Niitä ei vaan ehkä yhistetä vihreeseen maihariin ilman kovan luokan hippiviboja.

   • Vimps Says:

    Musta + valkoinen + oranssi = toimii. Ei se vihreä maiharikaan huonolta siinä seurassa näytä!

    Sitä paitsi oon lontsinut omissa punaisissa Hai-saappaissani ihan ihmisten ilmoilla. Tyylikästä tai ei, mutta käytännöllistä.

 2. prefecta Says:

  Just hain kellarista fuksiapinkin silkkibleiserin ja odotan että sillä tarkenis pihalla. Ja sit on se hämmentävä sininen-juttu…

 3. Malia Says:

  No en olis itsestäni uskonut :) mut oon mä jo vähän.. Ku löytäisi vielä oikeankokoiset värilliset housut…

  • Vimps Says:

   Malia, sulla onkin vaikka mitä ihania värijuttuja, etenkin kenkiä! Värikkäitä housuja on ollut Zarassa paljonkin, oletko käynyt tsekkaamassa?

 4. Annap. Says:

  Mua ei värit innosta, koska löysin vasta viime vuonna mustan ja harmaan. En ole siis ehtinyt kyllästyä niihin. Kissankarvojen näkyvyys on suurin haitta mustissa vaatteissa, mutta kyllä mä vielä jaksan niitä poistella.

  • Vimps Says:

   Annap., ymmärrän! Harmaa ja musta ovat kauniita ja tyylikkäitä värejä, ja huomaan itsekin pukeutuvani niihin vähintään joka toinen päivä. Tosin mulla näyttää olevan tapana innostua värikkäämmistä vaatteista keväisin ja kesällä ja pukeutua mustaan ja harmaaseen syksyllä ja talvella.

   Ja aaarghh kissankarvat – niistä en edes aloita!

 5. -M Says:

  Kyllä värit inspiroi, tosin olen niitä käyttänyt muutenkin. Nyt on siis minulle hyvä aika bongailla uusia suosikkiyhdistelmiä ja opetella laittamaan normaalia enemmän värejä kerralla käyttöön. Ja täydentää vaatekaappiakin, mikä tosin on ollut toistaiseksi yllättävän vaikeaa minulle. -M

  • Vimps Says:

   M, jos olet jo tottunut värien käyttäjä, on varmaan ihanaa, kun niitä on nyt niin hyvin tarjolla! Ei kun kaikki mahdolliset värit samaan aikaan niskaan, niin hyvä tulee!

 6. Kolme väriä: vihreä, sininen, keltainen « Says:

  […] on tullut mainittua, väreistä villiintymisen myötä vaatehuoneeseen ovat rantautuneet paitsi punaiset pillit, myös muita kirkkaanvärisiä […]

 7. Kesänruskeaa « Says:

  […] keväästä piti tulla kaikkien aikojen värikevät, mutta mitään valtavaa väri-ilotusta ei niskassani sitten näkynytkään. Punaisista farkuistani […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: