Mähän oon lentäjä

Tai siis en oo. Mutta olikohan se viime keväänä vai vuosi sitten, kun erinäiset lähteet alkoivat puskea ulos sitä kauden trendikkäintä talvitakkia. Aviator Jacket tai Shearling Jacket Amelia Earhartin hengessä, lammasnahkainen ja -karvainen pilottirotsi sanoisin minä suomeksi. Himotuimmat lienevät Burberryn, ja joka ainoalla halpaketjulla ja keskihintaisellakin merkillä on omat versionsa, edullisimmillaan keinonahkaisena mutta myös nahkaisena tai mokkaisena. Tämän talven it, villitys tai hitti kaikki tyynni.

Itselläni sattuu olemaan heikko kohta nahkatakkien kohdalla, ja niitä on tähän ikään ehtinyt kertymään kirpputoreilta erinäisiäkin kappaleita, uutena ostettuna ihme kyllä vain muutama. Melko täsmälleen vuosi sitten iskin eräs kirpparikierros silmäni lyhyeen ruskeaan nahkarotsiin, joka istui niskaani kuin valettu. Olin jo samalla kirpparilla löytänyt toisen hienon vanhan nahkatakin, mutta oli pakko taipua vielä tämän pienokaisen kohdalla, hän näet maksoi köykäiset neljä euroa.

Tykkäsin takista tuolloin tiukasti ja käytinkin sitä, mutta vasta kevään tullen heräsin tajuamaan, millainen mäihä oli käynyt: vanha Friitalan nahkarotsi, kokomerkistä päätellen miesten, vaikutti olevan tulevan syys/talvikauden halutuin takinkuvatus.

En silti piittaa, vaikka onnistuinkin olemaan tietämättäni etuajassa trendikäs ja vielä pilahintaan. Onneksi onnistuin löytämään kostyymin, jollaisia olen rakastanut pienen ikäni.

Sellaisia tulen käyttämään senkin jälkeen, kun trendi on jo haaltunut himmeäksi.

takki | Friitala, second hand
huivi | Jimmy Choo for h&m
hansikkaat | Hulluilta Päiviltä
neule | Aventura
housut | Zara
kengät | Vagabond
laukku | Sonia Rykiel

Joko teillä on oma turkiskauluksinen pilottirotsinne?

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Mähän oon lentäjä”

  1. eipä ole, ei! Sinä senkin, trendisilmä. Takki on älyttömän hieno ja vielä noin edullinen löytökin, joitakin se onnistaa.. Olen miettinyt muutaman kerran karvakauluksen tekemistä prätkätakkiini :D

    Mäkin haluan myös punaiset rillit!

    1. wikke, vielä se sunkin oma rotsi löytyy! Sitä paitsi tuo irroitettavan karvakauluksen tuunaaminen kuulostaa erinomaiselta ajatukselta, koska sitten irrottamalla takista saa taas eri näköisen.

      Punaiset rillit, joo sulle myös! Tykkään näistä vietävästi, en vaan aina muista käyttää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s