Marraskuun paras asuste

…on punaiset huulet tai kaunis ja käytännöllinen huivi, saatte itse valita.

(Joo, tiedän että jo joulukuu, mutta nämä kuvat ovat ennen niitä pakkasia ja lumea.)

Pitkällisten pohdintojen jälkeen kotiutin viime keväänä Lustwearin ympyrähuivin, jossa on kiinnostava kumimainen raitayksityiskohta. Huivi on ihana ja kaunis kuin mikä, mutta sen verran väljä, että lisään sen alle yleensä toisen huivin, jotta kylmä ilma ei käy suoraan kaulalle.

Tällä kertaa kietaisin huivin viittani pystykauluksen ympärille. Yleensä pidän viitan alla ohutta huivia juuri tuon pystykauluksen takia, mutta tästä kokeilusta taisi tulla pysyvä juttu, niin passelisti ympyrähuivi viitan kauluksen ympärille istuu, niin väreiltään, materiaaleiltaan kuin tyyliltäänkin.

huivi | Lustwear
huulipuna | Dior Rouge Icône 721

Oletteko te innostuneet ympyrähuiveista?

Mainokset

10 vastausta to “Marraskuun paras asuste”

 1. tuijja Says:

  Musta tuntuu, etten osaa enää tavallisia huiveja käyttääkään kun nuo rinkulat ovat jotenkin paljon kätevämpiä :) Päheä tämä Lustwearin huivi!

  • Vimps Says:

   tuijja, ympyrärinkulahuiveilla tuntuu olevan sellainen tapa, että ne syrjäyttävät muut sisarensa ihan huomaamattaan! Kiitos, tykkään lustwearistani, se on ihanan graafinen, pehmeä ja lämmin!

 2. -M Says:

  Minäkin päätin antaa ympyrähuiville mahdollisuuden, käyttökokemuksia ei ole vielä, kun pulkkamäkeen on pipo ollut sopivampi. Mutta sovittelun perusteella vaikuttaa, että Noolanin ympyrähuivista tulee pitkäikäinen käyttöasuste. Kiva on tuo Lustwearinkin huivi. -M

  • Vimps Says:

   M, mahtavaa! Tuuthan sitten kertomaan, miltä elo ympyrähuivin kanssa maittaa. Itse koin nimittäin huivin asettelun aluksi hankalaksi, mutta sittemmin on tuntunut, että se kietoutuu kaulan ympärille sievemmin ja iisimmin kuin niin sanotut normihuivit.

   Oi, Noolanin ympyrähuivi kuulostaa superihanalta! Aloin välittömästi himoita sellaista jo muutenkin kattavaan huivikokoelmaani, eh.

   • -M Says:

    Nyt muutaman päivän käyttökokemuksella aika hyvin tuntuu tuo ympyrähuivin asettelu sujuvan. Se huivi on putkimallinen eli sitä ei tarvitse kieputella ympäri vaan se saa ”valua” paikalleen huivina. Pään yli taas asettelen sen hupun tai perinteisen huivin tapaan. Siinä on vielä opettelemista, että sen saa asettumaan pään yli niin ettei se valu (tai tunnu valuvan). Joka tapauksessa olen kotiutunut huiviini niin hyvin, että hukkaostos se ei ollut. Kiitokset vinkistä. :) -M

 3. Katri Says:

  Herran jestas sentään, onko ympyrähuivia parempaa keksintöä olemassakaan? En varmaankaan voisi elää ilman turvahuivejani.

  • Vimps Says:

   Katri, ei varmaan ookaan! Ovat ne pirun hyviä ja käytännöllisiä varsinkin näissä viimoissa ja tuiskuissa, joita täällä piisaa enemmän kuin tarpeeksi.

 4. elsa Says:

  Mulle ympyrähuiveista tulee jotenkin ehkä liikaa semmonen punavuorelaisolo…mutta tekis mieli hypistellä tuota sun huivia, koska toi raita on vinkee ja mietin miten tommosen tekis tietty itte :D

 5. Pelastava puna « Says:

  […] kyseistä minun ihonsävyyni sopivaa tiilenpunaista sävyä ei tietenkään enää valmisteta, lähdin pari viikkoa sitten huulipunajahtiin. Testailin aikani […]

 6. Huulipunien kärkikolmikko | Says:

  […] punaista huulipunaa. Ennen nykyistä kirkkaanpunaista Diorin huulipunaa käytin saman merkin hieman tiilenpunaisempaa sävyä, kunnes sen valmistus lopetettiin. Nykyinen sävy on ollut käytössäni jo yli kaksi vuotta, ja […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: