Tampere Tappara Sori mustamakkara

Nättejä naisia enemmän kuin miehiä nääs. Olin viikonlopun Tampereella.

Vääntäydyin aamutuimaan, ennen kissan kehräämää junaan. Olin kerrankin liikkeellä ilman hoppua, unohdin silti lyijytäytekynäni kotiin. Keltaisia vaahteranlehtiä leijaili maahan.


Kun muut pänttäsivät viime hetken tietoja alakuppilan hiostavilla keinonahkatuoleilla, opiskelijanuorukaisenne keskittyi puuteroimaan  naamavärkkiään.

Niin siis tyyli ennen kaikkea.

Ja mukavuus. Jos pitää koetella istumalihasten lujutta lauantaiaamupäivällä, sen voi tehdä sekä mukavasti että tyylikkäästi. Beamin perjantainen löytö lämmitti jaloissa kuin turvallinen syli. Havainnollisempia asukuvia odotellessa saatte tyytyä päärakennuksen seinän kautta napattuun mystiseen artsupläjäykseen. No on siinä kuvassa ainakin minä ja Tampere. Ja perhonen.

Yliopistolta poistumisen jälkeen tuli tehtyä erinäisiä hankintoja, niistä myöhemmin perusteellisemmin! Kävimme myös syömässä, tällä kertaa Gastropub Tuulensuussa, ja voin suositella! Aivan taivaallista currywurstia, nam. Karitsanmaksa ja belgialainen jättihodari houkuttelivat myös, täytyy siis poiketa Hämeenpuiston laidalle toistekin. Muuten, myös Tuulensuun siideri- ja etenkin olutvalikoima ovat mainittavat. Missä tällaisia kuppiloita on lisää?

Taas yksi syy lisää muuttaa takaisin Tampereelle.

Millainen suhde teillä on Tampereeseen?

Mainokset

2 vastausta to “Tampere Tappara Sori mustamakkara”

  1. Yksi lippu Pariisiin, kiitos « Says:

    […] on taannoinen Tampereen-tuliainen. Vuosien suunnitelmien jälken kävin Tampereen reissullani Super Mukava -putiikissa, josta mukaan tarttui tämän nerokkaan huivin lisäksi jotain muutakin […]

  2. Fäsön Tampere « Says:

    […] lopulla tekemälläni Tampere-turneella halusin perehtyä entisen kotikaupunkini tuoreeseen kotimaiseen suunnitteluun. Sen jälkeen, kun […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: