”Minusta tulee isona kaivinkoneenkuljettaja”

Ajokortin ajaminen pelotti minua 18-kesäisenä hieman, sillä en ole koskaan oikein tuntenut vetoa moottoriajoneuvoja kohtaan noin niin kuin ajomielessä. Mopolla ajamista en ole kokeillut vieläkään, uhonnut kyllä olen. Moottoripyörän kyytiin uskaltaudun ensimmäisen kerran kypsässä 25 vuoden iässä, ja taivaan kiitos se oli kolmipyöräinen sivuvaunumoottoripyörä, joka ei voi kaatua. Tai voi, mutta siihen tarvitaankin sitten riskiä miestä ja meikäläistäkin suurempaa uhoa.

Traktorilla sen sijaan ajoin ihan ite jo 14-vuotiaana, ja tykkäsin touhusta välittömästi. 30-vuotissyntymäpäiväni aattona toivoin salaa ja vähemmänkin salaa omaa traktoria, sellaista kopitonta pikkuverkua. Sain moottoripyörän. Siis ruostuneen rungon ja pahvilaatikollisen osia. No siis moottoripyörän kuljettamiseen oikeuttavaa ajokorttiahan minulla ei ole vieläkään.

Viime lauantaina minua kannustettiin pienen kaivinkoneen puikkoihin. Ja piru vieköön, sehän oli mahtavaa! Voisin haluta tällaisenkin kapineen, siis sitten kun se traktori on jo pihapiirissä.

Ja ettei olennaisin unohtuisi, myös kaivinkonetta kuljettaessani tyyli ennen kaikkea: maakuormat siirtyivät paikasta A paikkaan B varsin noileasti minihameessa ja silkkipaidassa. Kumisaappaat olivat kolme numeroa liian isot.

Sain kuulla, että aiemmin ei ole tullut nähtyä minihameessa kaivinkonetta käsittelevää naista. Olin imarreltu.

neuletakki / Zara
turkisliivi / Zara
paitapusero / Zara
hame / Selected Femme
sukkahousut / h&m
kumisaappaat / ei omat vaan isot

Mainokset

3 vastausta to “”Minusta tulee isona kaivinkoneenkuljettaja””

  1. AnneVee Says:

    Hahhaa, tää on ehkä paras asukuva ikinä missään.:DDD

  2. Pääsiäisajelulla « Says:

    […] Asiaan: en ole koskaan ollut kovin hanakka moottoriajoneuvojen perään, mutta ilmeisesti viimesyksyisellä kokeilulla oli kauaskantoisia seurauksia, sillä rohkenin pääsiäisenä ajaa elämäni ensimmäisen kerran […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: