Minttu, jade vai vesi?

Vaikka vaatetukseni väripaletti on haaltunut kesää kohti, kynsilakoissa mieleni on palanut yhä räikeämpien sävyjen perään.

Kun sunnuntain alekierroksella vastaan tuli reilulla viidellä eurolla snowcrystalin vihreä lakka, joka muistuttaa kovin Chanelin tämän kesän Nouvelle Vague -sävyä, jota en ole löytänyt mistään, ostin edullisemman korvaavan putelin.

Pakkohan sitä oli heti kokeilla kynsiin asti.

Mutta. Ensinnäkin, en oikein tiedä, minkä väristä tämä tylsän # 434 -numerokoodin omaava sävy on: mintunvihreä? Jadenvihreä? Vedenvihreä? Turkoosi se ei ainakaan ole.

Toisekseen, en tiedä, pidänkö tästä epämääräisestä vihreästä kynsissäni. Hetkittäin se näyttää hyvältä, hetkittäin karsealta. Lakka on hyvin peittävää, joten jos se olisi hieman läpikuultavampaa, se näyttäisi kynsissä kauniimmalta.

No, annan nyt silmieni totutella sävyyn. Jos vihreät kynnet näyttävät kamalilta vielä loppuviikostakin, puteli jää käyttämättä. Onneksi se maksoi vain viidenneksen Chanelin vastaavasta, joten mahdollinen virheostos ei tullut järin kalliiksi.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kokeilin snowcrystalin värilakkoja. Saapa nähdä, osoittautuvatko ne yhtä päteviksi tuotteiksi kuin merkin hoitolakat. OPIn päällyslakkaan sen sijaan olen verisesti pettynyt. Lakka näyttää keräävän sisuksiinsa tuhottomasti ilmakuplia, joten vaikka se saisikin värilakan kestämään, en toiste tähän lakkaan ryhdy. Ilmakuplat kynsilakassa ovat erittäin epäsiistin ja ikävän näköisiä.

Hmm, ehkäpä tuunaankin kynteni laittamalla päälle mattaista päällyslakkaa? Sen olemassaolon olen ennättänyt unohtamaan tyystin.

kynsilakka / snowcrystal # 434

Mitä mieltä te olette vihreistä kesäkynsistä?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: