Kesä haaremissa

Omistan neljät haaremihousut. Yhdet ovat mustat ja ohkaiset, täydelliset kesään. Myös toiset ovat mustat mutta trikoota ja lyhytlahkeiset, polvihousumaiset. Kolmannet ovat mudanväriset ja muistuttavat pahamaineisia ysärisalihousuja. Neljännet ovat harmaat, räätälöidyt, kunnon housukangasta ja parhaimmillaan viileämmillä keleillä.

Hankin kaikki pöksyt jo yli vuosi sitten, ja tarkoitukseni on ollut käyttää haaremeita tänäkin kesänä, mutta jostain syystä se on jäänyt varsin vähälle. Kesäaikaan löysät alaosat ovat kuitenkin mukavan rennot, ja nyt olen innostunut yhdistämään niihin myös väljää yläosaa.

Tähän tapaan.

Viime kesänä hankkimani Ginan teepaita on ihanan ohutta, aavistuksen läpikuultavaa materiaalia, ja paidan malli on viehättävän leveä. Koska hihansuut ovat avarat, paita tarvitsee alleen topin, enkä omistanut soveliasta mustaa toppia, kunnes loppukeväästä löysin sellaisen Weekdaylta.

Mudanväristen haaremien väri on kaunis, ja feikkisepalus tekee pöksyistä hitusen housumaisemmat, mitä vyötärökaitaleen päälle kietaistu vyö entisestään korostaa.

Käärmeennahkaa imitoivat nahkaiset sandaletit löysin jo alkuvuodesta Zaran alesta, ja leopardinilkkasukkien kanssa niistä tuli entistäkin kiinnostavammat. Elukkaa elukalla.

Tästähän tuli oikein hauska kokonaisuus.

teepaita / Gina Tricot
toppi / Cheap Monday
vyö / Zara
housut / H&M
sukat / H&M
kengät / Zara

Kuluuko teidän kesänne haarem(e)issa?

1 vastaus artikkeliin “Kesä haaremissa”

Jätä kommentti