Nudenäppi

Kokeilin sitten elämäni ensimmäistä kertaa China Glazen persikkaista kynsilakkaa. Kynsissä lakka ei itse asiassa näyttänytkään kovin persikkaiselta, vaan esiin nousi hienostunut kullansävy.

Kun sain kynnet lakattua, alkoi ärsyttää, miksi en koskaan opi, että en pidä pastellisävyistä kynsissäni; haluan, että kynsilakassa on väriä niin, että sen erotan. Hetken päästä huomasin kuitenkin tuijottelevani kynsiäni ja ihailevani niiden kaunista sävyä.

Minun on ollut tuskallisen vaikeaa löytää nudenväristä huulipunaa, joka näyttäisi hyvältä omaa ihonsävyäni vasten. Kynsiini en ole edes etsinyt nudesävyjä, mutta tässä China Glazen Golden Meringue -sävyssä olen sen huomaamattani löytänyt. Kynnet ovat eleettömän sävyiset, lähellä käsien ihon väriä, mutta tyylikäs kullanhohde nostaa ne kuitenkin esille. Tykkään.

Myös China Glazen kestävyys yllätti myönteisesti. Viikon päästä lakkauksesta yhdessäkään kynnessä ei ole lohkeamia. Tosin nyt käytössä on myös ensimmäistä kertaa OPIn päällyslakkaa. Stockmannin asiantunteva myyjätär kehui sitä parhaaksi tietämäkseen päällyslakaksi. Itse en vielä tohdi antaa arviotani siitä, koska olen käyttänyt sitä vain kerran.

Snowcrystalin kynsien liuskoittumista ehkäisevä hoitolakka sen sijaan on osoittautunut todella hyväksi tuotteeksi. Olen nyt käyttänyt kyseistä lakkaa useamman kuukauden ajan, ja herkästi liuskoittuvat kynteni eivät ole liuskoittuneet sinä aikana juuri lainkaan! Myyjä sanoi lakan toimivan hyvin aluslakkana, ja sitä se myöskin on tehnyt. Suosittelen, erittäin lämpimästi!

kynsilakka / China Glaze, Golden Meringue
liuskoittumista ehkäisevä hoitolakka / snowcrystal, #307 Nail Care With Silica
päällyslakka / OPI

Onko China Glaze tuttu kynsilakkamerkki teille ja jos on, millaisia kokemuksia teillä siitä on? Entä oletteko löytäneet hyvää nudelakkaa?

Mainokset

2 vastausta to “Nudenäppi”

  1. Minttu, jade vai vesi? « Says:

    […] värilakkoja. Saapa nähdä, osoittautuvatko ne yhtä päteviksi tuotteiksi kuin merkin hoitolakat. OPIn päällyslakkaan sen sijaan olen verisesti pettynyt. Lakka näyttää keräävän sisuksiinsa […]

  2. Pinkki vs Musta « Says:

    […] viikkoa sitten poikkesin Kicksiin ostamaan parasta mahdollista aluslakkaa, snowcrystalin liuskoittumista estävää hoitolakkaa. Kun pysähdyin Diorin ständin eteen, […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: