Kahden vuoden projekti

Teen käsitöitä hyvin kausiluonteisesti. Välillä innostun ja saan muutamassa päivässä reippaasti aikaan. Sitten saattaa kulua kepeästi puoli vuotta tai vuosi, ennen kuin tartun kutimiin tai virkkuukoukkuun uudelleen.

Viime viikolla sain valmiiksi kaulahuivin, jonka aloitin liki kaksi vuotta sitten keväällä. Huivista tuli yli kaksi metriä pitkä, sillä halusin, että sen voi kietoa monen monituista kertaa kaulan ympäri. Ja se on tietenkin vaaleanpunainen. Haaleanvaaleanpunainen sopii hienosti harmaiden ja mustien (tai no mustia takkeja on vain yksi) takkieni kanssa ja myös viimeisimmän lempitakkini, armeijanvihreän parkan, kanssa.

Tällainen siitä tuli.

Onko teidän kätösistänne valmistunut jotain viime aikoina?

Mainokset

2 vastausta to “Kahden vuoden projekti”

 1. Jo Says:

  Oi tuo on hieno! Mullakin on vähän ongelmia saada käsitöitäni päätökseen; aloittamisessa ei sen sijaan ole minkäänlaista ongelmaa :D.
  Tälläkin hetkellä kaapissa on ehkä viisi keskeneräistä työtä, jotka tuijottelee syyttävästi vastaan aina kun niihin erehtyy vilkaisemaan :).

  • vimps Says:

   Jo, kiitos! Minua todellakin riivaa pitkäjänteisyyden puute, mitä käsitöihin tulee – siksi olenkin tehnyt mieluiten pienempiä virkkuu- ja neuletöitä. Kaulahuivikaan ei ole mahdoton juttu, mutta kun päätin tehdä tästä pitkän, niin perinteisestihän siinä sitten kävi. Mutta olen tosi ylpeä itsestäni, että sain pitkästä aikaa jotain käsityörintamalla valmiiksi saakka, päättelyitä myöten!

   En edes viitsi muistella, miten monta keskeneräistä tekelettä minulla kaapeissani on… pari purinkin alta pois, kun ne eivät olleet kovin pitkällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: