Paljettitäyttymys

Kuten sanottu, käväisin parturoinnin jälkeen pitkästä aikaa Onlyssa ja Vero Modassa. Ginaan en sitten ehtinyt, kun Onlyssa oli sen verran paljettia ja pitsiä kokeiltavana. Ja nyt minä sen tein!

Olen etsinyt VUODEN Sitä Oikeaa Paljettivaatetta, joko mustaa paljettiminaria tai jotain paljettista yläosaa, esimerkiksi bleiseriä, mustana tai hopeisena. Viime talvena löysinkin Vilasta harmaan neuleliivin, jonka etuosa oli täynnään hopeisia paljetteja. Liivi oli todella kiva ja pidin etenkin arkisen neulepinnan ja hippailevan paljetin vuoropuhelusta, mutta malli oli liian nafti; olisin kaivannut huomattavasti väljemmin leikattua mallia. Piti palauttaa putiikkiin.

Olen pitänyt silmäni auki siitä asti kaiken mahdollisen paljettisen kohdalla, mutta vain Kirsi Nisosen mahtava paljettirusettipäähine on osoittautunut kotiuttamisen arvoiseksi. Eilen sitten löysin omat kriteerini täyttävän paljettivaatteen – ja omaan tapaani kaksin verroin. Argh, en kestä, kun aina vastaan tulee KAKSI jotakin, jota olen ensin metsästänyt kuukausitolkulla.

Onlyn musta paljettiminihame on juuri sitä, mitä paljettiminihameen täytyy ollakin: musta, lyhyt, malliltaan suora. Lisäpisteitä taskuista, takataskuista ja puuvillaisesta vuorista! Hame lepää rennosti lanteilla ja kaipaa yläosakseen vain jotain tyystin toisenlaista kuin kimaltava paljetti, tavallista teepaitaa tai neuletta. Sovituskopissa sen kaveriksi joutui musta kasmirneule, ja ne sopivat yhteen täydellisesti. Varsinaista asukuvaa paljettiministä luvassa myöhemmin – kenties jo uuden vuoden alla?

Ja se toinen paljettikostyymi. Sekin löytyi Onlysta, musta paljettibleiseri. Bleiserin paljetit ovat hieman hameen normipaljetteja pienempiä, ja niitä on kauttaaltaan koko pukineessa. Malli on väljähkö ja laskeutuva, nappeja ei ole mutta yksi hakanen, jolla jakun saa tarvittaessa kiinni. Pidin bleiserissä juuri sen liki valuvasta ja löysästä leikkauksesta, ja pitäisin sitä itse avoinna, jälleen jonkin arkisen haalistuneen puuvillateepparin tai -topin ja farkkujen kanssa. Tällä kertaa kuitenkin hillitsin itseni – eihän nyt paljettejakaan mahan täydeltä! Kipinä paljettibleiseriin silti jäi, ja jos se löytyy vielä parin päivän päästä Onlyn henkarista, minun on ehkä pakko kotiuttaa se. Ehkä.

Sen sijaan alerekin kohdalla tein pitsi-investoinnin: mustat pitsilegginsit! Ne yllättivät itsenikin, miten hauskalta ne näyttivät koivissani. Pitsiset legginsit ovat kuitenkin sen verran törkeät, että ne tulevat saamaan seurakseen monen monituista vaatekerrosta, neuletta ja pitkiä saappaanvarsia. Hinta oli 50 prosentin alennusprosentin jälkeen alle kymmenen euroa. Ensimmäinen loppuvuoden alennuslöytöni siis.

Joko te olette bonganneet jotain ihanaa alennusmyynneistä? Onko jotain, mitä tahtoisitte niistä löytää?

Mainokset

2 vastausta to “Paljettitäyttymys”

  1. Kevättä odotellessa « Says:

    […] sääriasusteita, joita valikoimistani löytyy: neonkeltaisen säväyttämiä taidekalsareita, pitsisiä, käärmekuosisia, batiikkivärjättyjä, epätodellisesti välähteleviä, nahkamaisia… tai […]

  2. Pitsipohkeet « Says:

    […] alla ensimmäisistä aleista minunkin mukaani tarttuivat mustat pitsilegginsit. Ensin pitsikoivet tuntuivat jotenkin övereiltä, ja halusin taittaa niiden seksikkyyttä useilla […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: