Häivähdys pinkkiä

Kävin sunnuntaina elämäni ensimmäistä kertaa – myönnän, hävettää – Ornamon joulumyyjäisissä. Kiersin myyntipöydät ensin yksin läpi sekä tutustuin niin ikään ensimmäistä kertaa viereisen My O My -putiikin upeisiin valikoimiin. Sitten myyjäiskaveriksi saapui opiskelukaveri, joka vuorostaan taideteollisessa opiskelevana löysi opiskelukavereita myyntipöydän takaa. Siinä vaiheessa minä olin jo tehnyt ostokseni näiltä lahjakkailta nuorilta naisilta.

Sunnuntaina tuntui mekkopäivältä, mutta ilma vaikutti kolealta. Filippa K:n Stockmannin Hulluilta Päiviltä hankittu neulemekko osoittautui ytimiin yltävällä kalsalla kelillä pienen ihmisen pelastajaksi. Mikä ihana turvavaate.

Sataprosenttista villaa oleva mekko on sekä leikkaukseltaan että väriltään niin ankara, että se kaipasi jotain pehmennystä, ja Youth vs Futuren vaaleanpunainen sulkakaulakoru sai tehdä jälleen työtä käskettyä.

Hyinen ilma + mekko -yhdistelmä vaatii yleensä pitkää takkia ja saappaita, mutta lyhyt villakangastakki vajaamittaisine hihoineen (nekin vielä) sopi kepeään sunnuntaiseen kaupunkikävelyyn. Ja jotenkin en ole osannut yhdistää viime aikoina mekkoihin saappaita vaan nilkkureita. Niin nytkin.

takki / Mango
rusetti-heijastin / Soma
pitkät nahkahansikkaat / Vagabond (oli ne mulla ulkona)
neulemekko / Filippa K
sukkahousut / Wolford
kiilakorkonilkkurit / Vagabond
sulkakaulakoru / Youth vs Future
laukku / Sonia Rykiel

Mutta entäs Ornamo-ostokset – niistä omassa postauksessaan!

Mainokset

3 vastausta to “Häivähdys pinkkiä”

  1. Prefecta Says:

    Mulla on tuo sama mekko harmaana. Se on vaan niin ihana (tällaiselle jota se kaulus ei kutita) ja käytännöllinen! Ja kauniskin vielä.

  2. Sulkasatoa « Says:

    […] pihamaalla järjestetystä nuorten suunnittelijoiden tapahtumasta mukaan tarttui Youth vs Futuren höyhenkaulakoru. Tarjolla oli ainakin hopeisia, kultaisia ja vaaleanpunaisia sulkia erivärisissä […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: