Syksy synkkenee

Viime viikkoina ylleni on eksynyt yhä useammin mustaa, harmaata, kokomustaa, musta-harmaata, maustettuna yleensä ripauksella vaaleanpunaista tai pinkkiä (oikea termi olisi kai fuksian- tai aniliininpunainen, mutta en oikein osaa käyttää noita sanoja) sekä smaragdinvihreällä laukulla.

Niin tänäänkin. Alkuvuodesta Zaran alesta löytyneet grafiitinharmaat väljät housut päätyivät kesän jälkeen ensimmäisen kerran jalkaan, ja niitä raikastivat haaleanvaaleanpunainen teeppari ja vanhan roosan värinen vyö. Lämpöä toivat vuoron perään vaaleanharmaa leopardineuletakki ja musta lyhyt neuletakki.

SDC10258

SDC10265

Kengät ovat kuitenkin pukeutumiseni perusta. Löysähköt pöksyt kaipasivat särmiä jalkineita, joten päädyin Zaran YSL-henkisiin nilkkureihin.

SDC10263

Jostain syystä en osannut pukeutua koko keväänä tai kesänäkään nahkatakkiin. Tänään osasin.

SDC10257

nahkatakki / Acne
tummanharmaa huivi / Monki
vaaleanharmaa leopardineuletakki  / New Look

musta neuletakki / Acne

teeppari / MTWTFSS

grafiitinharmaat housut / Zara

vyö / United Colours of Benetton
kengät / Zara
nahkaranneke / Pilgrim
rannekello / DKNY

Kovin on tummaa ja synkeää. Vai onko?

2 vastausta artikkeliin “Syksy synkkenee”

  1. […] 1990-luvun alun kostyymejä, jotka olen ottanut uudelleen käyttöön) ja itse asiassa blogin ensimmäisessä, teknisesti vielä kömpelössä asukuvassa. Rullasin lahkeet muuten jo silloin. Tykkään näistä housuista nimenomaan puntit […]

  2. […] Nyt halusin jalkaani väljiä miestenhousuja mukailevat vanhat ZARAn villasekoitehousut, jotka esiintyivät itse asiassa ihkaensimmäisessä asukuvassani syksyllä 2009. […]

Jätä kommentti